Auto: JETTA
Moc: hmm...
Wysłany: 2008-05-19, 09:43
Kamikaze napisał/a:
reszta to same dziwki
wnioskujesz po ubiorze? widziałeś którąś na ulicy czy może bywasz w burdelach?... ale wiem Tobie sie duzo więcej podobało, ale chcesz to ukryć przed swoją dziewczyną i dlatego tak piszesz...
skapo ubrane dziewczyny zawsze ida w parze tuning show'ami i wogóle z motoryzacją...
po to tam są laski żeby pokazać więcej niż ukryć... dla Ciebie mogli zamówic zakonnice...
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1455 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2008-05-19, 11:21
...może któraś z tych "dziwek" to była siostra lub dziewczyna, któregoś z Nas ? Wtedy trzeba byłoby inaczej porozmawiać...A seryjny plasticmustang ? Jak dla mnie (i nie tylko - wiem że Balta podzieli moje zdanie) nie pasuje na impreze ze słowem tuning w nazwie...Aczkolwiek Tjunink Szczał Kraków (inna nazwa - "Mom spojlery i jestem gangsta") w obecnym wydaniu jest pośmiewiskiem także takie fury pasują tam jak ulał...Widać że homoorganizatorzy czują rychły koniec tego festynu i starali się zarobić na biletach (20 zeta - dramat)...Pozdrawiam myślacych podobnie...
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
Nie było mnie tam ale po zdjęciach widze, że porażka na maxa
20 zł za bilet :/ ha ha ha to już bym prędzej tyle dał na mecz Legii :/
_________________ www.ssskrolowka.pl Stowarzyszenie Sportów Samochodowych
Kamikaze [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-19, 13:21
Tomcio ty możesz jeździć po mojej dziewczynie obrażać ją itd a ja nie tak dobrze to niema..... najłatwiej Ci jeździć po dziewczynie bo wiesz że ci nic nie zrobi co.... a mustang był najleprzym autem na tym zlocie gównianych przesadzonych plastików a wogule jak nie byłeś to się może nie wypowiadaj bo niewiesz jak było...
Bartez [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-19, 14:17
ale lipa była na tym tuning show, ale po tym co organizatorzy odwalili z TKK i nie tylko to nie spodziewałem się niczego innego
Wysłany: 2008-05-19, 14:33
W którym momencie obraziłem Bazi ? Bo coś mi chyba umknęło...
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
bazi [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-19, 14:53
a czy ty w ogole zauwazasz cos wiecej jak czubek wlasnego nosa? Chyba nie
Wysłany: 2008-05-19, 15:38
Jeszcze zauważam czubek noża i paru innych czubków...
Ale nie przejmuj się...Wszystko będzie dobrze...
Wracając do tematu...Tuning Show = syf i szkoda się nad tym dlużej rozwodzić...Teraz trzeba się przygotować do wyjazdu na Czechy mam nadzieje że zbierze się zacne towarzystwo...
Kamikaze [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-19, 15:57
ale to że kogoś obrażasz to już nie....dowidzenia żyj w swoim chorym świecie zadufania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum