"Nie wszystko złoto co się świeci, nie każdy facet z widłami to Gość"
W planach: Jetta 1.8T Quattro W marzeniach Nissan Skyline GT-R R-33 Vspec, Honda NSX
"Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!"
goldi [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-20, 16:01
A ja nie byłem ale wiem że było parę fajnych autek teraz żałuje że nie byłem bo moge na CA sie załapać na dobre miejsce , kumpel BMW był zajął 2 miejsce
no podzieli bo mustang o ile moze wyroznial sie na tle innych pseudo-plastiko-cudow to jednak nie jest to typowy muscle car z lat '60 a jedynie nedzna podrobka ktora z tuningiem ma malo wspolnego....
wiem wiem zaraz zacznie sie "nie wiesz nie byles to sie nie wypowiadaj" ogladnalem tylko zdjecia i na podstawie tego sie wypowiadam...
aczkolwiek gdyby bylo cos wartego uwagi to nawet tylko patrzac na zdjecia mozna by stwierdzic ze cos sie dzialo...
podsumowujac festyn plastiku i milosnikow plastiku....
w przyszlym roku proponuje zmienic nazwe na Plastci show i prezentowac obok straszydel plastikowe miski i nocniki...
_________________ there's no life like low ride
kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum