A taka wiedza się może kiedyś przyda Ale czy to aby wszystkie kamery???
Wysłany: 2006-07-09, 22:49
jestem tylko ciekaw jakie pryzblizenie mozan zrobic taka kametka zczycztac numery rejestracyjne pwenie na lajcie bedzie mozna, ciekawe najasna cholere nampomontowali to niedługo nawet do samochod nam kamery zamonuja i beda ogladac jak zmieniamy biegi ehhhh ku czemu zmierza ten swiat sodoma i gomora
Dojdzie do tego że sami prawi obywatele się ostaną, a tacy jak my Lechu wyginą
Wysłany: 2006-07-11, 12:07
K1Lech napisał/a:
jestem tylko ciekaw jakie pryzblizenie mozan zrobic taka kametka zczycztac numery rejestracyjne pwenie na lajcie bedzie mozna, ciekawe najasna cholere nampomontowali to niedługo nawet do samochod nam kamery zamonuja i beda ogladac jak zmieniamy biegi ehhhh ku czemu zmierza ten swiat sodoma i gomora
a według mnie dzieki takim kamerom jest bezpieczniej... i jestem za montowaniem ich oczywiscie z umiarem i tam gdzie są potrzebne
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-11, 21:46
ziucek jestesmy jak dinozaury zanikamy w tym nowoczenym swiecie Prawa i sprawiedliwosci:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum