Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1456 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2005-10-07, 10:14 Ku przestrodze - zdjęcia wypadków
Niekt?re zdj?cia mog? by? drastyczne ale s? niestety prawdziwe.
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
Przy takich wypadkach nie patrzy sie na auto Tylko na to czy ktos uszedl z zyciem
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-17, 14:43
wiecie co niechcialbym zeby zdjecia moje i mojego samochodu po wypadku byly ogladne przez tyle osob w necie w tv, moim zdaniem powinni uszanowac zmarlych poleglych w tych wypadkach, mowie tu o tym pierwszym zdjeciu zamieszczonym widzialem ostatnio wiecej takich zdjec i dlatego pozwolilem sobie na kr?ka refleksjie
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1456 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2005-11-17, 14:46
Ale niech ich ?mier? nie idzie na marne. Niech inni kierowcy wpisz? sobie ten obraz do g?owy. Du? os?b m?wi ?e wielu kierowc?w je?dzi bez wyobra?ni a skoro sami nie potrafi? jej w sobie obudzi? to moze uda si? to w?a?nie przez publiczne pokazywanie tego typu zdj?
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-17, 16:24
Tomcio nieuwazasz ze powinno sie zapytac bliskich ich czy mozna taki material dac do publicznej wiadomosci?? ja rozumiem przestroga ale wystarczy jak poka?a zdjecia rozbitego samochodu bez nieboszczyka to juz przemawia.
mysle ?e bliscy nie mieli by nic zaz?e bo przynajmniej ich ?mier? nie p?jdzie na marne tylko moze komu? przem?wi do rozs?dku przykre jest tylko ?e takich ludzi kosztem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum