yankee, moze i kupa zlomu ale zawsze warto by bylo popatrzec i poogladac nawet siebie nawzajem...
w planach jest tak jak HaiFisch, pisal cos z gamy VW na poczatek mysle ze 1.6 albo 1.8 ale to poczatek, potem jak sie uda to dolozenie turbo, mysle ze jakies 130-150 KM w malczanie to i tak duzo, dla mnie max przynajmniej narazie
narazie jest to tylko projekt i chcielibysmy podpatrzyc jak to wyglada u innych zeby potem nie bladzic tylko jak ze wszystkim jest uzaleznione od kasy....
wiec jeszcze raz zapytam kiedy i gdzie mozemy sie umowic zeby zobaczyc chociaz swoje twarze i uscisnac sobie rece...? tylko nie mow ze nie ma po co bo na spotach cie nie widac wiec spot przyjedzie do Ciebie....
do zobaczenie mam nadzieje
_________________ there's no life like low ride
kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
hehehhehehehhe..... najpierw zakonczenie dlugoletnich studiow, potem trezba bedzie sie wziasc za robote zarobic troche pieniedzy i wtedy ruszy projekt...
yankee a ty wsadzasz ten motor do zwyklego malczana? ja bym to bardziej widzial w bisie, lepszy dostep do silnika... wiem ze bisa trudniej dostac ale nie chcialbym potem zginac sie miedzy rurami klatki zeby wymienic swiece....
a propo klatke bedziesz wsadzal?? a co z przodem?? jakies zmiany czy zostaje resor i bebny..??
Auto: Fiat 126p
Moc: seryjna
Wysłany: 2006-05-30, 21:28
do zwykłego przeca bis juz jest jeden pozatym zwykły mi się bardziej podoba niż bis i niema tej ciężkiej klapy......jest sztywniejszy....., klatka będzie off coz, zawias przod zobaczymy albo resor albo gwint ale sklaniam sie bardziej w strone gwintu, hample tarczowki offf coz zastanawiam sie nad hydro lapa ale chyba jej nie bedzie.....chyba....
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-01, 11:26
wszedzie najezdzaja na włascicieli samochodów marki BMW czyzby zazdrosc jakies niespełnione marzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum