jak daliscie bmw takim a nie innym ludziom ktorzy zrobili takie a nie inne wrazenie to teraz macie.....
zreszta Lechu nie masz sie co martwic o wlascicielach fiatow nie mowia zle.....
_________________ there's no life like low ride
kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
Auto: Fiat 126p
Moc: seryjna
Wysłany: 2006-06-01, 12:36
Prosze przestań niespełnione marzenie
jakbym chciał bmw to bym sobie jezdzil ale to auto mnie kompletnie nierusza.....
Ja nikogo nieosadzam, ba nawet znam z 2 osoby co jezdza bmw i sa normalni ale nieda sie ukryc ze wiekszosc posiadaczy bmw tych starszych szczegolnie to dresy, pozatym to ulubione auto złodzieji, bandytów itp....:) zreszta merc chyba tez....
pffff,a wiecie dlaczego tak jest?? bo ludzie jak widzą pajaca w seledynowym dresie to dostrzegają go tylko w BMW,w golfie ,matizie czy tam atosie,civicu juz tego nie widzą A sami nie potrafią dojrzeć siebie jak wyprzedzają np. na skrzyżowaniu wpierda...jąc loda na patyku!
Zresztą ludzie mają różne poglady! Mi tam Bavaria pasuje i mimo wszystkich opini bede się tego trzymał:P Pozdro
Auto: Fiat 126p
Moc: seryjna
Wysłany: 2006-06-01, 13:47
No ale może to ci ulży bo ostatnio się właśnie do civiców i crxow przesiadaja hehe o golfach niewspomne w malcach też widywałem coprawda juz mniej bo sie chyba dorobili golfow 2.....
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-02, 07:54
ale panowie taka jest prawda że żadna gangsterka powazna niebedzie jezdziła bmw bo oni niechca sie żucac w oczy a w polsce własnie ten stereotyp bmw jest straszny, dlatego dlatego jezdza autami przecietnymi audi jakis pasacik itp
Gała [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-02, 19:35
K1Lech napisał/a:
autami przecietnymi audi jakis pasacik itp
przeciętne audi a8 4,2 quattro
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-02, 19:43
przeciętne audi a8 4,2 quattro [/quote]
widze że mamy wspólnych znajomych:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum