Auto: Honda Civic
Moc: coś sie odpycha....
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 2140 Skąd: brać wiecej mocy ;)
Wysłany: 2007-01-07, 17:05
Z całym szacunkiem Diabełku, ale filmik w nocy to mógłbym ja nakrecic.. bo mnie lepiej słychac, niz ogladac moja poczware jestem jednak zatym, zebys nagrał ten filmik w dzień... mysle ze bedzie lepszy
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2007-01-07, 17:51
le diable napisał/a:
ale slychac
Kolejna krytyka leci...
Słychać to było Chevroleta Camaro 68 gdy finałach na 1/4mili Carlsen Morten odpalił swojego smoka to cała trybuna się zatrzesła moje wnętrzności zaczęły drgać od ryku silnika i poczułęm miły dreszczyk.... Ziucek może potwierdzić wrażenia...
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1455 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2007-01-07, 22:41
Admin ale z tego co mi wiadomo Prodrive nie jest Subarą tylko brytyjskim bodajże autkiem z silnikiem Subary (z modyfikacjami)...
Diabeł...Jednym słowem WIĘCEJ (więcej filmików, więcej światła i więcej gorącej herbaty dla zamarzniętej kamerzystki)...
Swoją drogą to szkoda wielka że jeszcze nie ma prawdziwego śniegu i lodu na ulicach...Możnaby powtórzyć nocny lans taki jaki mial miejsce przed rokiem...
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum