P.S Szkoda tylko ze w polskim społeczeństwie sa takie elementy które sie nabijają z osób nie pełno sprawnych...i podejscie do nich zmienia sie w momencie jak własnie cos osiągną kakretnego, a tak na codzien odczuwalnie sa traktowani na ulicy jako inni:)
W strikte mojej najblizszej rodzinie mam kogos takiego wiec wiem co mówie:)
Auto: brak-ale do czasu
Wysłany: 2008-02-28, 08:15
Dopóki ktoś nie zacznie obcować z osobą niepełnosprawną to traktuję ją jako "zło" - niestety to ogólne postrzeganie społeczne
Ja mam wielu znajomych, którzy są osobami niepełnosprawnymi i stwierdzam że przy nich niektóre osoby "zdrowe" są bardziej ułomne
Monika dokonała rzeczy wielkiej - najbardziej cenię w niej upór i chęć udowodnienia innym że jest osobą jak najbardziej normalną.
Bartez [Usunięty]
Wysłany: 2008-02-28, 12:03
Zgadzam się z Sylvi, ja także ją podziwiam za odwagę i upór. Dokonała wiele na swojej drodze życiowej, o wiele więcej niż niejeden "normalny" człowiek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum