Auto: Ultima GTR 720/Miura
Moc: ESZPERA/370
Wysłany: 2006-07-25, 17:57 SC Cabrio
Jednostka napędowa jest umieszczona centralnie pomiędzy osiami.Kabriolet posiada ramę noś ną , na którą niejako ``nałożono`` elementy nadwozia Seicento.Dzięki zastosowaniu odpowiedniej konstrukcji auta i zablokowaniu drążków kierowniczych , zamontowano kompletny silnik itd - przednie zawieszenie jest z przodu i z tyłu, zastosowano jednak inne sprężyny,tarcze na wszystkich kołach,tylne tarcze pochodzą z Poloneza aby ręczny działał
_________________ punkt G! Ultima Gtr 720
i tu i tam...
Jp
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę!grzeczne dziewczynki rozpinają guziczek jak jest ciepło,niegrzeczne rozpinają żeby zrobiło się cieplej Ladies!nofucknoride
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-25, 18:01
modyfikacjia gryba ostanio własnie zdjec tego SC szukałem, wszystko fajnie tylko tył troche mi sie niepodoba mozna byłoby cos zminic
wygląda pokracznie... Obawiam się że sc jest za małe na cabrio i nie ma prawa w takiej budzie dobrze wyglądać
Wysłany: 2006-07-26, 08:59
poprostu z dupy auto
stanley013
Auto: cc
Moc: 30KM
Wysłany: 2006-09-24, 01:11
ten sc był kiedyś opisany w atś. a co do tego czy to za mały samochodzik na kabrio to raczej chyba jest ok bo nawet z malucha może być ładny cabrio tlko trzeba umieć go zrobić autor nie umiał i dla tego wyszła kicha tak mi się wydaje;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum