hmmm..... faktycznie badziewny ten filmik.... poza tym z tego filmiku moze rowniez wynikac ze auto stalo na kobylkach a koles grzal opony w powietzru...:P
nie ma to jak normalny zegar ze wskazowka ktora kreci sie....
HaiFisch napisał/a:
ja wogóle się nie znam na samochodach... fascynują mnie kolejki wąskotorowe i parowce...
no racja....
i w dodatku tego brzydkiego skylina chcesz kupic.....
_________________ there's no life like low ride
kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
W temprze mieliśmy cyfrowy wyświetlacz....to było ok jak żółci zaczynali dopiero zwozić na targi cyfrowe zegarki...wyobraź sobie np cyfrowy obrotomierz w hondzie
Ja również preferuję raczej wzkazówki!! (jak niemal wszystko kwestia gustu :Nieustraszony np. wolał wyświetlacze)
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2008-03-14, 23:27
Słuchaj najważniejsze że Tobie sie podoba a to że reszcie nie no to trudno Mówisz nastepny filmik bedzie lepszy ? Trzymam za slowo i juz czekam na kolejna produkcje
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
Auto: Opel Kadett Cabrio GSI
Moc: 115
Wysłany: 2008-03-15, 09:11
admin napisał/a:
Słuchaj najważniejsze że Tobie sie podoba a to że reszcie nie no to trudno Mówisz nastepny filmik bedzie lepszy ? Trzymam za slowo i juz czekam na kolejna produkcje
dziekuje admin za zrozmienie to sa poczatki bedzie lepiej nie popelnia beledu ten kto nic nierobi nastepne beda lepsze chociaz moj sprzet do krecenia jest lipny ale co tam bedzie gut pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum