_________________ punkt G! Ultima Gtr 720
i tu i tam...
Jp
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę!grzeczne dziewczynki rozpinają guziczek jak jest ciepło,niegrzeczne rozpinają żeby zrobiło się cieplej Ladies!nofucknoride
Auto: Ultima GTR 720/Miura
Moc: ESZPERA/370
Wysłany: 2006-07-31, 21:20
profilaktycznie bym proponował przy 40/40 obspawać i komplet rozpórek zapodać(ze względu na polskie drogi,też inne siły działają na auto, albo wolno jeżdzić )
HaiFisch napisał/a:
racja co gwint to gwint
Magic_sc napisał/a:
Zgadza sie Gala Ja nie chcial by zadnej pneumatyki, wystarczyl by mi gwint
a ja i tak wolę hydraulikę niż gwint,
PS wszystko sobie reguluję słuchając fajnej muzyczki i siedząc z hostessą w środku auta
i tu i tam...
Jp
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę!grzeczne dziewczynki rozpinają guziczek jak jest ciepło,niegrzeczne rozpinają żeby zrobiło się cieplej Ladies!nofucknoride
Auto: Ultima GTR 720/Miura
Moc: ESZPERA/370
Wysłany: 2006-07-31, 21:32
HaiFisch napisał/a:
Magic_sc napisał/a:
K1Lech napisał/a:
magick to kiedy bude bedziesz u siebie spawał?
Narazie nie obspawoje bo nie ma takiej potrzeby
jak Ci buda będzie pękać to się obudzisz z ręką w majtkach
a rozpórki masz założone chociaż?
2 odcienie zielonego będą trzymały
pozdr
i tu i tam...
Jp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum