Witam
potrzebuje dodać troszkę dźwięku do mojego golfika pomimo tego że jest to TDi i z tego co czytałem to jest z tym problem ,z tyłu już mam nowy wydech pewno jakiejś słabszej firmie i burczy mi ja prawie wsadze ucho do końcówki heh niewiem czy wymienic kata i to coś da bo jak wymienie na stumiennice to musze stożek wstawić .nie musi to buczeć tak żeby mnie cała oklica słyszała bo jestem daleki od tego ale jednak zeby cos tam mruknął głośniej mozecie coś poradzić
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1455 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2008-04-23, 21:36
Mnie się podoba dźwięk tego ciemnozielonego Compsportowca...Szczególnie jak sandał jest w podłodze...
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
Morti [Usunięty]
Wysłany: 2008-11-18, 23:15
kata mozna zostawic, tylko zeby zadnego tlumika wiecej nie bylo (poza koncowym buczacym oczywiscie), ja tak mam u siebie w tds'ie, brzmi naprawde przyjemnie
w niskich obrotach fajnie swiszczy sobie, ale jak sie polize pedal gazu to milo mruczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum