Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2009-03-07, 07:30
No więc tak też się czasem bawię w VT O ile bad look zrobiony jest na jednej lampie i wygląda dość miło, to ciemne szybki zrobiłeś używając funkcji pędzla i czarnego koloru. Opis jak zrobić ładnie czarne szybki znajdziesz tu - http://www.photoshopjunki...tint1/index.htm
Ten że niby body kit zrobiłeś tą samą metodą co szybki tyle że tym razem nie ograniczały Ciebie rozmiary szybek ;D i przednia felga poszarpana i tablica rej. zamalowana na biało z poszarpanymi brzegami
Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2009-03-07, 13:39
mi sie nie podoba, do lochy nie pasuje look, raczej wymienilbym atrape na Kameike, posciagac chlapacze, i zero jakiegos plastiku ew. delikatnie pogrubione progi ...
Nie zwiesniacz jej bo szkoda fajnej fury
_________________ Ex Honda Prelude IVgen
||-|| (( )) ||\|| ||)) //-\\
The Power Of Dream's
lukaszg8 [Usunięty]
Wysłany: 2009-03-07, 14:55
hehe dokładnie pędzel i jazda co najlepsze robione w GIMPie wiec efekt i tak jak na moje oko nie jest zły a w realu nic z tych rzeczy nie będzie oprócz delikatnie przyciemnionych szyb i większych felg a to to tylko tak z nudów bazgrałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum