Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2007-09-28, 16:35
no i powiedzcie ze po przejechaniu przez prog tylne kolo sie zlozylo a te zarysowania na zderzaku to zrobila staruszka przechodzaca przez przejscie dla pieszych
Auto: 2x bmw e30
Moc: 105 i 144
Wysłany: 2007-09-28, 16:38
mi tu cos nie pasuje jakas sciema ZaBsI podtrzymuje twije zdanie
_________________ masz samochód to jedz przed siebie
petrus1989 [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-28, 17:17
Ledwo go zadrapał!!!!!!!!!!
ROBERTO83 [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-28, 23:02
mi też sie to nie podoba bo dlaczego zderzak uszkodzony
gregor [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-29, 02:11
Mi sie to nie podoba , bo przy takiej predkosci to tylko kola i amory moga ucierpiec i felgi a nie to ze na takim progu i przy takiej przedkosci go wybije na tyle do gory ze bedzie latal. a dlaczego przednie kola sa o-k?????????..................... przeciez to jest to samo auto. BMW i to jakie to nie fiat by sie tak lamal na progach.........
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2007-09-29, 09:56
Magic_sc napisał/a:
i widac ze BMW slabe z tylu
Muszę spróbować tak pojechać jakimś Fiatem ... Magic co Ty na to
Jak się przyjdzeć całości to wydaje mi się że wyrwało tylko zawias ( Nie wiem co tam jest - wachacze czy coś
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
ryba [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-29, 13:22
gregor napisał/a:
Mi sie to nie podoba , bo przy takiej predkosci to tylko kola i amory moga ucierpiec i felgi a nie to ze na takim progu i przy takiej przedkosci go wybije na tyle do gory ze bedzie latal. a dlaczego przednie kola sa o-k?????????
No kurcze jak lecisz z taką prędkością i natrafiasz na hopę, to przednie koła wybija do góry, amorki to wytrzymują spokojnie, ale kiedy przednie idą do góry to automatycznie cała ta siła dociska tył... stąd nie wytrzymuje tylko most a zderzakowi nic wielkiego się nie dzieje... ja to tak rozumiem
Muszę spróbować tak pojechać jakimś Fiatem ... Magic co Ty na to
Jak się przyjdzeć całości to wydaje mi się że wyrwało tylko zawias ( Nie wiem co tam jest - wachacze czy coś
To trza bylo ogladac ostatnie zawodny na zakonczenie rajdowych mistrzostw Polski jak Punto S2000 latalo
Raz u mnie na osiedlu z balta przelecielismy jego sc przez chope i jest caly
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
no to na to wychodzi że bmw to lipne auto ostatnio przeleciałem przez troche większy próg 140 i nawt nie poczułem go ale moim zdaniem ta bmka nie ma urwane koło po progu prędzej by przód urwała
zderzak porysowany bo pewnie bo krawezniku zajechal, a tam sa dosc wysokie betonowe krawezniki, ja w swoim tez raz urwalem kolo, tyle ze uderzylem kolem prostopadle w kraweznik driftujac na piasku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum