Nio autko widzialem na zywo po dzowniku i wyglada srednio ciekawie
Wazne ze Balta zyje
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
edit [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-30, 08:54
Balta jak kot zawsze spada na cztery łapy - wiec nie mogło mu się nic stać - a autka szkoda
Klara [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-30, 10:53
Balta to twardziel
aboz [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-02, 20:23
Byłem na miejscu jakieś 20 sek. po strzale. Widok nieciekawy, ale balta trzymał fason <devil on the road>.
BTW. Długo czekałeś na policję? I co stwierdzili?
Donn [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-02, 20:47
Aż tak źle to nie wygląda...(oglądając jedynie zdjęcia) porównując inne wypadki samochodowe, gdzie są bardziej przerażające widoki.
Ale zawsze to jest jakieś przeżycie dla kierowcy, który prowadził samochód dlatego współczucia dla kierowcy. Domagaj się jak najwięcej jeżeli nie Twoja wina - o swoje trzeba walczyc!
czekalem na policje 45 minut... na lawete do 16... w sumie nic stwerdzili ale pomogli wydusic z faceta ze jednak jechal na czerwonym.... wiec mam dowod na policji ze to nie ja...
twardy nie twardy fason tryzmalem bo w koncu zycie nie zagrozone, autka szkoda to fakt....
ze zdjec nie wyglada zle ale mysle ze moze byc powaznie.... a przezycie.... hmmmm.... nie od parady jestem Zbieracz Jezyn....
_________________ there's no life like low ride
kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum