dzis rano na Sciegiennego udalo mi sie pocalowac Primere. Niestety nie udalo mi sie wykrecic i spotkalam sie z nim czolowo. A na jezdni sam lodzik
biednasiostra wystraszona sie prawie poplakala i uciekla do szkoly
Facet sie uparl na policje, ktora laskawie przyjechala po 4 godzinach czekania...
Efekt: mandacik dla mnie i punkty karne...
Szkoda auta ale widze ze cc duzo twardsze od tej primerki
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
bazi [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-14, 21:55
hihi wiadomo. Dobrze karmiony viperek mi i pozostalym nic sie nie stalo. A autko ma cofniety bok, do wymiany zderzak, reflektor,migacz, chlodnica, czujnik cisnienia oleju i cos tam jeszcze. Dowiem sie co tam ojciec jeszcze wybadal.
Oj bazi dobrze ze tobie nic nie jest , ja dzis zanabyłem tuning migacz-z dziura i zderzak pod intercooler , wiec ja zaczołem i ja skończyłem! koniec rozbijania sie!
popieram ten koniec ..
_________________ there's no life like low ride
kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
bazi [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-17, 12:43
tak jest czesci dzis wlasnie przyszly, zaraz "sie" zaloza i bedzie cacy. najlepsze jest to, ze rozwalilam go w tym samym miejscu jak przy spotkaniu z drzewem. Wiec zawsze moge powiedziec, ze po prostu nie podobaly mi sie tamte uzywane czesci hihi. Te sa swiezutkie prosto ze sklepu, wiec niech juz sluza dlugo i dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum