ja tez mialem wlamanie ale do poprzedniej astry kombi to wybili szybke ktora jest w tylnych dzwiach ( taki maly trójkacik )a co ukradli , to przede wszystkim tube JBL ale wzmaka nie potrafili zlokalizowac, no i cale auto bylo przetrzepane nad ranem.Kij z ta tuba ale ta glupia szybka kosztwala mnie 80 zl (bo jest w odcieniu zielonym)
bedzie dobrze
_________________ Posiadanie znaczka GSi do czegoś zobowiązuje na razie skromne 18.8 PSI dmuchania
niestety strach jest zostawiac samochod gdzie kolwiek a jeszcze jak zobaczyli twoje blachy PO to pewnie byli pewni że koles ma cos ciekawego w samochodzie, duże miałeś nieprzyjemnosci w pracy za pozostawienie telefonu w smaochodzie?
Auto: Fiat cc 1.2 8v
Moc: 73KM
Wiek: 27 Dołączył: 29 Wrz 2005 Posty: 1093 Skąd: Kraków -okolice
Wysłany: 2006-01-12, 13:23
K1Lech napisał/a:
niestety strach jest zostawiac samochod gdzie kolwiek a jeszcze jak zobaczyli twoje blachy PO to pewnie byli pewni że koles ma cos ciekawego w samochodzie, duże miałeś nieprzyjemnosci w pracy za pozostawienie telefonu w smaochodzie?
z szefem się jeszcze niewidzialem bo mam dwa dni wolnego wiec dopiero w poniedzialek bede w pracy , tylko do niego dzwoinilem zeby zablokował i zeby wiedzial , ale niebardzo byl zezłoszczony , cale szczescie ze spoko jest. o telefon to nawet niechodzi tylko o załatwianie z PZU i o to że samochód stoi, zamiast zarabiać.
Auto: ASKA
Moc: 4 żaby i 2 kijanki
Wysłany: 2007-08-20, 07:19
ja czekalem 8 godzin na zpisanie zeznan i po 8 h powiedzialem im ze mam ich w d... i pracuja tak ze im pol pensji powinni odciac za tempo
(PS w czasie spiosywania tych zeznan zdarzylem odladnac 2 seriale w tv u nich w pokoju bo szukali kartki papieru)
_________________ Twing twing, nazywaja go,
bo ma w sobie cos, samo zło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum