Auto: Fiat cc 1.2 8v
Moc: 73KM
Wiek: 27 Dołączył: 29 Wrz 2005 Posty: 1093 Skąd: Kraków -okolice
Wysłany: 2006-01-11, 19:39 i była sobie szyba.(firmowka)
wiec tak.
najpierw co było a czego niema:
- była szyba pasażera - zostały szczątki
- był telefon komórkowy - ale niama
- było czekanie na V komisariacie 2 godziny pier...e wiecej nie ide)
krótko rozwalili szybe wbili sie do środka chcieli radio zajomać tylko że nie tak łatwo sie go wyciąga to dali sobie spokój ale za to zgarneli telefon (nokia 6310i wiekowa ale nie do wytyrania)który tylko troche był widoczny,na to wszsytko mieli niecałe 5minut i mnie widzącego tył samochodu ze sklepu.Później wkur... ie sie na komisariacie 2 godziny i 10 minut załatwiań.
i zgłoszenie do PZU termin 17 styczen na 9:00, a ledwo co jedno skończyłem,
tylko sie zastanawiam czy nie przyznają za małą szkode i nie wypłacą z AC bo tylko szyba boczna i uszczelka.???
do wymiany tez przednia szyba bo ogrzewanie szyby sie zrypało w dwóch miejscach są paski ktore nie grzeją
wiec mam nowe podszybie kmplt. wycieraczek , bedzie przednia i boczna szybka - łądnie pół samochodu
Auto: Fiat cc 1.2 8v
Moc: 73KM
Wiek: 27 Dołączył: 29 Wrz 2005 Posty: 1093 Skąd: Kraków -okolice
Wysłany: 2006-01-11, 19:50
wesoło nie jest i jakis pech w tym roku,
karta zablokowana i do odbioru mam jutro duplikat karty.
ale znowu rypania z tymi papierami z PZU od nowa a dopiero co skończyłem jedna sprawe
Auto: Ultima GTR 720/Miura
Moc: ESZPERA/370
Wysłany: 2006-01-11, 20:10
Duracell napisał/a:
takim sqr... to powinni rece poucinac
i głowy
pier... skr..je... ich!!!
_________________ punkt G! Ultima Gtr 720
i tu i tam...
Jp
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę!grzeczne dziewczynki rozpinają guziczek jak jest ciepło,niegrzeczne rozpinają żeby zrobiło się cieplej Ladies!nofucknoride
Indii [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-11, 20:19
Jaja i ręce poucinac :/ Trool to telefon Twoj sie poszedl je...ć czy służbowy ?
Auto: Ultima GTR 720/Miura
Moc: ESZPERA/370
Wysłany: 2006-01-11, 21:22
trool napisał/a:
Magic_sc napisał/a:
Troolu za slabo pilismy pod ten nowy rok
za mało ojj za mało
to trzeba to nadrobić
pozdro
_________________ punkt G! Ultima Gtr 720
i tu i tam...
Jp
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę!grzeczne dziewczynki rozpinają guziczek jak jest ciepło,niegrzeczne rozpinają żeby zrobiło się cieplej Ladies!nofucknoride
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum