Wysłany: 2007-11-12, 23:10 korek na kilkanascie minut przed koncem aukcji...
siemka
tak wyglada korek po sobotniej porzegnalnej przejazdzce admina i po drifcie na rondzie ...
i chyba tyle... jutro korek bedzie rozebrany i loookniety o co kaman
w sumie to Sepot z clubu corrado juz sie zaoferowal z pomoca w czesciach wiec zle nie bedzie poloska z przegubami ma, wahacz juz naruchany wiec bedzie git ciekawe ile wylicytuja hehehe
_________________ Mężczyźni też mają swoje G ... G60 Przypał dzieeeki
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1456 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2007-11-13, 09:15
A ja twierdze że przednionapędówką to jest pseudo drift....Chyba że na wstecznym...
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1456 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2007-11-13, 14:38
...albo na szpitalnym wóżku...
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2007-11-18, 16:04
ale nie wmówisz mi że kierowca z 2 letnią praktyką ma takie same umiejętności jak ten który ma 10 lat praktyki (nawet jak by to miała być praktyka w ślizganiu się na lotnisku ) Młodzi kierowcy zwykle nie mają dużych umiejętności w jeździe samochodem i powodują częściej wypadki (JASNE ŻE SĄ WYJĄTKI) dlatego też dla młodszych kierowców sa podniesione stawki OC. Praktyka czyni mistrza.
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
oggy [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-18, 18:21
admin napisał/a:
Praktyka czyni mistrza
Dokładnie.. sam na własne oczy widziałem jak kiedyś jakiś szczyl chciał się popisać że umie jeździć i wpadł na skrzyżowaniu pod tramwaj! Bo myślał że będzie kozak i zdąży przed nim..
w sumie u mnie bylo klasyczne "niedostosowanie prędkosci do panujacych warunków" i przod uciekl... bylo do wybory albo atak dwoma kolami na wysepke i znak albu atak jednym kolem w stuly... moze sie uda sie nie udalo i trudno... blache da sie wyprostowac ew wymienic na nowa a rozbity leb mozna dlugo leczyc
w sumie jak wysiadlem na przystanku z niego to sie wywrocilem nie to zebym byl wyciety w trupa hehe po prostu takie lodowisko
a OC faktycznie jest zwyzka 10% za wiek ponizej 25 lat a to ze wzgledu na to ze mlodszy (stażem) kierowca ma potencjalnie wieksze szanse na dzwona
_________________ Mężczyźni też mają swoje G ... G60 Przypał dzieeeki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum