no co moge napisać poprostu jezeli stoji żuk na poboczu i jest bez swiateł nie lekceważcie go że sie nie ruszy bo oto przykład jak sie odbiłem mojim autkiem i ...
no dachowałem
autko jest zrobione chłopacy którzy to kupili odemnie zrbili go jak nowego ostatnio nim nawet jechałem za kase z ubezpieczenia i sprzedaż tego cacuszka kupiłem golfa 4 nawet jest w galeri to była tdi 90 i wsumie tylko dobra stylizacja i sprzęt grający ostatnio patrzyłem za ile głosniki chodza to wyszło że po 1000 zł a ze były 4 jaja to dwa dałęm przyszłemu tesciowi a dwa mam w pułce
zawoja 3.jpg
Plik ściągnięto 672 raz(y) 27,35 KB
ibiza 4.jpg
Plik ściągnięto 31 raz(y) 24,78 KB
ibiza 2.jpg
Plik ściągnięto 16 raz(y) 42,51 KB
Ostatnio zmieniony przez freedom 2008-01-20, 23:16, w całości zmieniany 1 raz
ono nie jest obite! ono jest rozbite i to gruuboo. jak masz do wstawienia dach to nie może być lekko ubite i to jest większa robota, no chyba że się chce cabrio
no co moge napisać poprostu jezeli stoji żuk na poboczu i jest bez swiateł nie lekceważcie go że sie nie ruszy bo oto przykład jak sie odbiłem mojim autkiem i ...
nie no stary współczuje, auto rozbite? ble ono jest nieźle zmasakrowane, jakbyś tym dachował. Jeszcze raz współczuję...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum