ładny dzwon... a jak zniesli to giecie blachy pasazerowie??
_________________ Mężczyźni też mają swoje G ... G60 Przypał dzieeeki
Donn [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-11, 16:23
wito13 napisał/a:
a jak zniesli to giecie blachy pasazerowie??
Pasażerów było 4. Wszyscy przeżyli, kierowca i osoba za nim siedząca najbardziej poszkodowani...ciężkie, skomplikowane operacje... złamania itd..
pomału wracają do zdrowia
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1456 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2007-08-11, 22:55
Chyba drzewa jego skasowały...no chyba że były to dwumiesięczne jabłonie...
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1456 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2007-08-11, 23:47
Widziałaś auto po przyoraniu w drzewo o średnicy około 20 cm ? Po czterech to nawet wspomnienie po tej skodzince by nie zostało...A co do rozcinania...Napisałaś najpierw że było rozcinane...Poza tym śmieszny dla mnie nie jest wypadek...Twoja wypowiedź mnie rozbawiła "skosował cztery drzewa"...w większości wypadków auto osobowe vs. drzewo, niestety matka natura zyskuje punkty...
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
Donn [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-12, 00:08
to może źle użyłam słowa "skasował" hmm złamał, uszkodził....na tyle, że pozostał ślad i to nie wcale taki mały...
moro [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-12, 22:32
ważne że wszyscy żyją...
najkbardziej wkur...jest to że drzewa po wypadku rosną dalej a ludzie umierają więc cieszę sie że wszyscy żyją.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum