Linie Szwagropolu jeżdzą bardzo szybko wiem z doświadczenia i raczej powiedziałabym, że hm nie ostrożnie.... więc przykro mi, że miałeś spotkanie ze Szwagropolem, jeśli chodzi o autobus, bo chyba o autobusie piszesz? (tak skojarzyłam z tytułu). Tiger a Tobie nic się nie stało?
ROBERTO83 [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-24, 23:21
kasa oczywiście z ubezpieczalni?
a tak prawdę mówiąc jak będziesz dobrze kombinował to jeszcze lepiej na ty wyjdziesz niż jak byś sprzedał, jak chcesz to mam gościa który coś może pomóc przy oględzinach
Tiger popraw temat "spotkanie" i nie wypadek tylko kolizja hehe bo w wypadku sa ofiary a przy kolicji tylko pogieta blacha przeciez jego wina to wyklepią i bedzie gites a kupiec znajdzie sie zawsze
_________________ Mężczyźni też mają swoje G ... G60 Przypał dzieeeki
Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2007-10-25, 16:36
nie jest zle z tego co ja widze to najbardziej ucierpiala tylko klapa az takiego mocnego strzala nie dostales kasacji raczej nie dostaniesz jesli konstrukcja jest nie ruszony ,tylni pas to maly pikus,jakby ci sie zagial na dachu przy slupkach to wtedy kasacja od kopa.
Ja bym kupil cala klape uzywke ze szyba ze wszystkim i po klopocie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum