Tuning Klub Kraków Strona Główna

•  Strona Główna   •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Wy tak piszecie o tych dzwonach to też się pochwale
Autor Wiadomość
BlackDevil 

Auto: Golf 2 1.6TD
Moc: 44kW/60KM
Wysłany: 2010-11-13, 17:34   Wy tak piszecie o tych dzwonach to też się pochwale

Pierwsze auto jakie rozbiłem to było cc700.fotek niestety nie posiadam bo po formacie wszystko poszło.Cintek nie przeżył dachowania i spotkania z rowem.Potem maluchowi na drodze wyskoczył nagle zza zakrętu jesion(takie drzewo) i ucierpiały drzwi bo poleciałem bokiem po nim.następne spotkanie malucha to był rów i połamany resor.zaraz zamieszczę foto.Potem następny cintek kontra toyota avensis(tydzień wcześniej z salonu wyjechała)poszła na szkode całkowitą.Ja ją puknąłem jak z bocznej drogi wyjeżdżałem.dostała w tył i jak babke zaczęło obracać (po deszczu było)tak bokiem auta poszła po betonowym ogrodzeniu i przodem prosto w latarnie.Ja dostałem wtedy pierwszy mandat(500zł i 6pkt).Cintek przeżył i jeździ u mnie do tej pory.Jak będę w domu to zrobię foto cienkiego po regeneracji i wrzucę.

Złamany resor.jpeg
czarny pas na masce to wynik spotkania z klatką z butlami z gazem przed garażem po małym driftingu na podwórku :)
Plik ściągnięto 5 raz(y) 26,49 KB

Stop buractwu i piractwu!!!

Odpowiedz do tematu