Wysłany: 2010-11-13, 17:34 Wy tak piszecie o tych dzwonach to też się pochwale
Pierwsze auto jakie rozbiłem to było cc700.fotek niestety nie posiadam bo po formacie wszystko poszło.Cintek nie przeżył dachowania i spotkania z rowem.Potem maluchowi na drodze wyskoczył nagle zza zakrętu jesion(takie drzewo) i ucierpiały drzwi bo poleciałem bokiem po nim.następne spotkanie malucha to był rów i połamany resor.zaraz zamieszczę foto.Potem następny cintek kontra toyota avensis(tydzień wcześniej z salonu wyjechała)poszła na szkode całkowitą.Ja ją puknąłem jak z bocznej drogi wyjeżdżałem.dostała w tył i jak babke zaczęło obracać (po deszczu było)tak bokiem auta poszła po betonowym ogrodzeniu i przodem prosto w latarnie.Ja dostałem wtedy pierwszy mandat(500zł i 6pkt).Cintek przeżył i jeździ u mnie do tej pory.Jak będę w domu to zrobię foto cienkiego po regeneracji i wrzucę.
Złamany resor.jpeg czarny pas na masce to wynik spotkania z klatką z butlami z gazem przed garażem po małym driftingu na podwórku :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum