kupiłem sobie dzisiaj nowy akumulator Centra Futura...myśle że bedzie sie sprawował i jeszcze na dodatek jest do niego pakiet assistance na okres 2 lat, jeśli samochód zostanie unieruchomiony spowodu akumulatora.
A wy jakie polecacie??
_________________ "Carpe diem" bo "memento mori"
Ostatnio zmieniony przez Kacpern 2006-10-24, 15:35, w całości zmieniany 1 raz
Auto: Ultima GTR 720/Miura
Moc: ESZPERA/370
Wysłany: 2006-10-24, 12:36 Re: Akumulator
Kacpern napisał/a:
akumulator Centa Futuro...
Ja polecam Centra Futura to sprawdzone akumulatory no i jeszcze assistance
_________________ punkt G! Ultima Gtr 720
i tu i tam...
Jp
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę!grzeczne dziewczynki rozpinają guziczek jak jest ciepło,niegrzeczne rozpinają żeby zrobiło się cieplej Ladies!nofucknoride
Gała [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-24, 20:51
a co za różnica jaki, jak po dwuletniej gwarancji spora częśći akumulatorów, również tych markowych pada?
ja tesh wczoraj kupiłem nowy aku i mam na niego 2 lata gwarancji.... i co z tego? jak przypilnujesz aku to długo posłuży, a jak będziesz ostro jeździł i od czasu do czasu na większej prękości wpadniesz w dziurę w naszych superowych polskich drogach to za którymś razem oberwie się cela w aku, dostanie zwarcia i jush możesz go zezłomować....
a jak oddasz na gwarancj, to powiedzą Ci że uszkodzony jest z Twojej winy, bo oberwała się cela.... trzebabyło jeździć wolno i uważać na dziury
ważne, żeby miał duży prąd rozruchowy, absolutne min to jest 360tką
jednoi chwalą inni ganią - zależy kto jak trafi - na CM są różne opinie n/t tego produktu
pozdro 600
kola [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-28, 12:33 Re: Akumulator
Kacpern napisał/a:
kupiłem sobie dzisiaj nowy akumulator Centra Futura...myśle że bedzie sie sprawował i jeszcze na dodatek jest do niego pakiet assistance na okres 2 lat, jeśli samochód zostanie unieruchomiony spowodu akumulatora.
A wy jakie polecacie??
Bardzo dobry wybór Ludzie chwalą te akumulatory
Ja mam Boscha i po miesięcznym postoju auta w ciepłym garażu padł praktycznie do zera Zresztą dużo ludzi narzeka na Boscha...
Ja też zawsze sięgam po centrę i jak do tej pory nie zawiodłam się. Podczas zeszłorocznych hipermrozów cali stała długo nie ruszana na dworze i nie było problemu z odpaleniem. W porównaniu z innymi wypada bdb
Wysłany: 2006-10-30, 20:57
Ja mam jakiegos "Feuvert" - z zakopianki. Produkowany przez Centre, 2 latka gwarancji, mam go od zeszlego roku i nie narzekam. Dobry wybor byl
Auto: Fiat 126p
Moc: seryjna
Wysłany: 2006-12-29, 00:52
HaiFisch napisał/a:
nie odkopujcie staroci...
Sorki nie popatrzyłem na date a jak ci to tak przeszkadza to temat powinien być dawno zamknięty żeby go nikt już nie odgrzebał, pozatym ja polecam molla to dlaczego tego napisać niemoge ?
peace
Auto: Opel Kadett Cabrio GSI
Moc: 115
Wysłany: 2008-03-15, 12:31
powienm wam ze centra to akumulatory dobre lecz bardzo drogie na polskim rynku pojawila sie nowa seria akumulatorow profit ktora sa tej samej kalsy gwarrancjia jest na nie 2 lata natomiast jezeli bedziemy jezdzic na serwisowe przeglady akumuilatora co pol roku od platnie gwarancjia jest przedluzana o pol roku, akumulatoy te sa bardzo wytrzymale i trwale ja posiadam taki akumulator juz 3 lata i ani razu niemialem zadnego problemu a samochod stal przez 4 miesiace w okresie zimowym na polu i odpalil bez problemu goraco polecam. Te akumulatory mona kupic i serwisowac na ilicy niemcewicza w Borku Fałeckim goraco zapraszam i polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum