Tuning Klub Kraków Strona Główna

•  Strona Główna   •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
elektryczne szyby Golf III otwieranie klapy
Autor Wiadomość
Frodo
[Usunięty]

Wysłany: 2008-01-29, 19:58   elektryczne szyby Golf III otwieranie klapy

potrzebuje kupic i zamontowac po kosztach elektryke do golfa III 3d na drzwi od kierowcy, mam silniczek i prowadnice ale raczej sa padniete, jeszcze mechanik odciał linke z prowadnic wiec lipa. gdzie moge cos takiego kupic i zamontowac , jakie koszty ??

Jak ktos cos wie pisac.

musze cos zrobic po kosztach z otwieraniem klapy, jest na głądko, wczesniejszy wlasciwiel zrobił z silownikiem Gm-owskim plus podpiął zasilanie od podgrzewania szyb, i mial otwieranie tylniej klapy, ale sie to spier... i musze wlazic do srodka jesli chce itworzyc klape:) co z tym zrobic gdzie kupic czesci. dzieki z Góry za pomoc;)

KRIS
[Usunięty]

Wysłany: 2008-01-29, 20:43   

to masz problem z ta klapa, i jeszcze musisz wchodzic od srodka . ale ja Ci nie pomoge bo nieznam osob ktore by mogly miec takie czesci. ale poszukaj jeszcze na allegro

ROBERTO83
[Usunięty]

Wysłany: 2008-01-29, 22:56   

prowadnica kosztuje ok 70 do 100 zł na pewno są w inter cars a co do silniczka to nie wiem ile kosztuje ale raczej nastaw sie na używkę

Bartez
[Usunięty]

Wysłany: 2008-01-30, 14:29   

Może się dowiem to wieczorem dam ci znać jak coś.

Frodo
[Usunięty]

Wysłany: 2008-01-31, 19:17   

czekam na jakies info :)

k_piw
[Usunięty]

Wysłany: 2008-02-03, 00:08   

niestety elektryka w drzwiach w tych golfach pada, podobnie jak szyberdachy. a rozbierales i wiesz dokladnie ze jest to nie do naprawy??

Frodo
[Usunięty]

Wysłany: 2008-02-03, 15:36   

Jestem pewny kapiw ze nie działa :P moj kochany były inteligetny mechanik wybebeszył mi mechanizm , uciął linke i teraz mam prowadnice i silnik do kupienia, moze silniczek dało by sie uratowac otwierał szyby na całe 4cm:P no ale sam nie wiem.

P.S
Mam dla Ciebie kapiw ta lampe co chciałes :P troche hmm rozwalona jest :P

k_piw
[Usunięty]

Wysłany: 2008-02-06, 19:40   

Frodo napisał/a:
Mam dla Ciebie kapiw ta lampe co chciałes troche hmm rozwalona jest

:mrgreen: :mrgreen: Ale fajnie ale fajnie ale fajnie ale fajnie :tuptup:

Odpowiedz do tematu