Auto: Opel Kadett Cabrio GSI
Moc: 115
Wysłany: 2008-03-15, 12:40 rady i wady CB radia
Sluchajcie czy macie moze w swoich smaochodach cb radia jak to sie sprawuje na co trzeba zwrócic uwage przy zakupie a i najwazniejsze non stop jezdzicie po miescie z radiami czy wyciagacie jest bo boje sie sie wlasnei zalozyc radia zeby mi go nieukradli na miescie bo przewaznie samochod stoi pod chmurka a jak wiadomo przez brezentowy dach latwo sie dostac i zapierdzielic dzieki i czekam na jakies wskazówki i rady zwiazane z tym tematem szukalem w starych postach ale niemoglem nic znalezc wiec chyba jest to pierwszy post o takiej tematyce
Auto: Fiat cc 1.2 8v
Moc: 73KM
Wiek: 27 Dołączył: 29 Wrz 2005 Posty: 1093 Skąd: Kraków -okolice
Wysłany: 2008-03-15, 12:57
co do radia to w rozsądnej cenia najlepszy jest uniden 520 - to jest president w inym pudełku-a wyglad b.podobny. cena b.dobra bo za presidenta musisz dac 200zl wiecej.
do tego oczywiscie antena,tez niema co oszczedzac bo wydaje sie raz a pasuje zeby to dobrze dzialalo.
anatena magnesówka równiez sie b.dobrze sprawdza przy czym jest łatwa w demontazu.
A dąze do nastepnego twojego pytanie czyli montazu.
Kup sobie radyjko i wtyczke do zapalniczki -
antena na magnes (najlepiej powyzej 1metr. 1,5 juz super ściaga-dobre sa anteny sirio, bądź midland)
wtedy antene na dach i w 2minuty masz radio w aucie. demontaz tez nie zajmuje wiecej jak 2minuty,
ja mam zestaw uniden 520 i anteny presidenta w jednej ciezarowce a w drugie midlanda na magnesie i jestem zadwolony z tych zestawow.
Auto: Opel Kadett Cabrio GSI
Moc: 115
Wysłany: 2008-03-16, 08:35
dzieki za info jakby ktos z was jeszcze wiedzial o tanim i solidnym skelpie ktorego moglibyscie polecic piszcie a do tego kolo bagateli w poniedzialek pojade i obczaje co jest tam ciekawego i dam znac
Auto: Fiat cc 1.2 8v
Moc: 73KM
Wiek: 27 Dołączył: 29 Wrz 2005 Posty: 1093 Skąd: Kraków -okolice
Wysłany: 2008-03-16, 22:12
sklep solidny jest na ul. brodowicza - firma ravis ale tam niestety niemaja tego radia. bo wtym momencie jest problem z papierami do tego radia ale i tak nikt tego nie sprawdza.
polacam zakup na gieldzie rtv najtaniej cie wyjdzie i gwarancja wszytko jest.
potem podjedź do ravis'u i ci zestroją radio.
zestrojenie to wieksza polowa sukcesu a tam sie znaja na tym , nie polecam stroic na saskiej i na pachońskiego poprostu porażka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum