Auto: Fiat cc 1.2 8v
Moc: 73KM
Wiek: 27 Dołączył: 29 Wrz 2005 Posty: 1093 Skąd: Kraków -okolice
Wysłany: 2007-11-12, 13:12
halogeny chcesz miec pod osobnym włacznikiem rozumiem?
czy chcesz miec tak ze jak dlugie włączasz to halo sie wyłaczają?
halegeny masz seryjne ? i zderzak z miejscem na halogeny? czy jak to ?
halogeny przymocuj gdzie ci odpowiada(przy czym nie zrób wioski) lub w miejsce seryjnych.
kable zasilające ( bezposrednio z bezpieczników lub jakies inne zasilanie) podepnij przez przekaźnik i do wyłacznika . dalej do halogenow.
_________________ trool monster garage
SWAP
|3uC
Auto: Seicento
Moc: nie ograniczona
Wiek: 24 Dołączył: 12 Lis 2007 Posty: 6 Skąd: Kraków Wola Duchacka
Wysłany: 2007-11-12, 14:29
mow mi jeszcze. Nie ograniam w ogole jak to mam podlaczyc czytalem juz duzo razy jak to zrobic ale jakos elektryka ze mnie nigdy nie bedzie. Nie wiem tez gdzie sie wpiac do kostki (panel wlczacznikow).
Napisalem temat z mysla ze ktos powie
" To bardzo proste wpadnij to Ci z tym pomoge "
Auto: Opel Kadett Cabrio GSI
Moc: 115
Wysłany: 2008-03-15, 12:20
tez mi sie wydaje ze orginalna wiazke niema co kupowac tylko kupic sobie zwykle kable instalacyjne do samochodu przekaznik moze byc np z malucha albo fiata duzego jak masz cosik takiego pod bezpieczniki sie pinasz i po problemie jest koszt znikomy a efekt ten sam tylko pamietaj zeby dobrze kable poporwadzic przy silniku zeby nigdzie nieocieraly coby neibylo jakiegos zwarcia najlepiej to poprowadzic kable w peszlu takim malym jest to rurka plastikowa nacieta co umozliwia danie do srodka kabla i taki peszel bym proponowal zastosowac w miejscach narazonych na wode i inne rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum