Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2007-12-26, 10:34
noo wlasnie cena jest smieszna ,sa tez zestawy za 500 ale zbytnio jak rozeznalem temat niczym sie nie rozniaa,wiekszosc to niemiecka produkcja... ii myslee ze na czasie zagosci to u mnie
_________________ Ex Honda Prelude IVgen
||-|| (( )) ||\|| ||)) //-\\
The Power Of Dream's
Diups [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-26, 14:34
Jak szukacie tanio w Krakowie to tutaj gosc ma
http://www.allegro.pl/ite...n_promocja.html
zaklucenia na bank daja na CB jak kazde kity xenon... wiec to bajka ...
a co do zestawow to praktycznie kazdy to jest to samo go=wno ktore swieci tak samo
niezaleznie od ceny... przegladnijcie oferty i te cenowe za 500 roznia sie naklejka na przetwornicy i na oslonie zarowki... moze przy biksenonach sie czyms roznia, ale te zwykle wg mnie niczym - jedno i to samo chinskie badziewie, ktore mialem np w civicu.
mimo iz jest to szajs chinski to na soczewkach swieci o niebo lepiej od zwyklych zarowek.. i wszystkim polecam.. przy seryjnej lampie nie wiem jak, mialem montowac ale stwierdzilem ze nie ma sensu.. na dniach moze kupie soczewki od VW passat b6 albo audi a6 i bede to wkladal w lampe... pozniej do tego ksenon/biksenon - jeszcze nie wiem
Wysłany: 2007-12-26, 15:14
mii generalnie chodzi o lepsze swiecenie a nie o bajerr ,w pralce swiatla nie naleza do najlepszych i szczerze mowiac gownianie swieca ,moze po zalozeniu HID zacznie cos swiecic w miare
The Power Of Dream's
KoleK [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-26, 15:26
jak byś chciał przeznaczyć około 800zł to mozna dorwać w takiej cenie oryginalne żarniki i oryginalne przetwornice hella....
Diups [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-26, 16:34
ZaBsI, powiem Ci tak... jak kupisz sobie soczewki do preludy... i do tego ten HID to naprawde roznica jest OLBRZYMIA
Wysłany: 2007-12-26, 16:51
pomysle nad tymi soczewami,bo slyszalem juz od paru osob wlasnie ze daja rade, narazie kupie zestaw HID zobaczymy jak to bedzie swiecic, potem rozkminie soczewy ...
The Power Of Dream's
maciek [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-28, 00:05
1000 razy lepiej świecą, mam podobne od pewnego czasu i jestem bardzo zadowolony, tylko mały problem mam z ustawieniem świateł... oślepiają innych, ale podobno sonary tak mają że nie reagują na ustawianie, tylko trzeba je rozebrać i samemu złożyć od nowa i wtedy regulacja będzie działać... spotkał sie ktoś z czymś takim??
Wysłany: 2007-12-28, 10:37
z tego co ja wiem too w zestawach HID jest wogole problem z regulacja (wysokoscia) swiecenia ... ale ja tam mam nisko to raczej inni oslepiaja mniee ,ale niedlugo sie to skonczyy
The Power Of Dream's
Bond [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-28, 22:57
tez mam dolozone ksenony i nie mam zadnych problemow z elektryczna regulacja strumienia swiatla
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum