Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2007-12-15, 10:47
sam na wiosne planuje załozyc przetwornicee i palniczki 8000K nice efekt ale u mnie duzym plusem jest reflektor clear jedynie czego brak do legalnosci too spryskiwaczy leflektorow no i lekkie problemy beda z regulacja wysokosci swiecenia ale to juz jest pikus,a spryski zawsze mozna zaadoptowac z accordeona jakiegos
jak na razie draze temat ...
a tak na marginesie niedawno znajomek zalozyl do omegi B za 400PLN wiec nie jest tak drogo tylko nie wiem jakiej firmy
_________________ Ex Honda Prelude IVgen
||-|| (( )) ||\|| ||)) //-\\
The Power Of Dream's
agentczor [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-15, 14:25
A swoją drogą ksenon do reflektorów nie soczewkowych to porażka
Bond [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-15, 15:21 Re: Swiatła ksenonowe
LaSSeR napisał/a:
Ma ktoś może namiary na jakiś zakład gdzie przerabiają światła zykłe na ksenonowe... i jak może byś tego koszt w fiacie stilo ??
Polecam zaklad na Balickiej (niestety nie pamietam ile, maja swoje oferty tez na Allegro).Elektryka samochodowa przed przejadem kolejowym po lewej stronie, zaraz przy ulicy. Sam tam kupowalem, za 100zl moga Ci od razu chyba zamontowac. Efekt swiecenia naprawde duzo lepszy. Co do soczewek to owszem-lepiej swiatlo okreslaja-gdzie i jak ma padac.
LaSSeR [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-15, 16:28
No dzięki !!! wszystko fajnie ... a drogówka za to zabiera dowód ??
Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2007-12-15, 17:43
zalezyyy... z tego co mi sie prypomina w stilo chyba tez mam polerowane kloszee wiec nie powinno byc tak zleee teraz juz tyle tego jezdzi ze trudno sie polapac co ma w serii a co nie
_________________ Ex Honda Prelude IVgen
||-|| (( )) ||\|| ||)) //-\\
The Power Of Dream's
Bond [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-15, 22:29
jezdze od ok roku na ksenonach i nie mialem zadnych problemow ani na przegladzie ani podczas kontroli przez policje czy straz miejska. Owszem jak sie zorientuja i udowodnia Ci to ze lamiesz prawo to zabieraja dowod.
goldi [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-18, 22:25
a ja mam dość ksenonów włożonych na chama do zwykłych kloszów które rażą nawet w dzień jak ktoś za tobą jedzie a co dopiero w nocy jak ksenon to tylko do soczewki!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum