1. Spalily mi sie 2 z 3 zarowek w LCD. Wymienilem je na diodowe lecz one nie daja jednak takiego efektu jak zwykla, pospolita zarowka. Wiem ze mocowanie zarowki jest na zlacze R3. Jednak wszedzie gdzie patrzylem (Allegro, Internet) sa wsprzedazy zamienniki ale tylko z diodowymi sie spotkalem. Czy ktos z licznego grona klubowiczow zna sklep gdzie mozna takie cudo dostac? Dolaczam dwa rzuty tego malenstwa.
PS. Nie sugerujcie sie ksztaltem zarowki. Ma ona nalozona jakas gumowa nasadke ktora mozna zdjac
2. Sprawa druga jest podobna tyle ze chodzi o podswietlenie zegarow czyli zlacze R5. Takze znalazlem tylko zamienniki diodowe
Jesli nic nie pomylilem (jesli chodzi o nazwe zlacz) to tak wyglada moje pytanie. Prosze o pomoc.
te drugie co pokazales to mi wygladaja na "W5W" i one sa dostepne w kazdym motoryzacyjnym na 100% a co do tych pierwszych to mialem takie same w Hondzie i wiem ze problem jest z dostaniem ale podobne mozna dostac w aso Daewoo od lanosa chyba
podjedz na orawska 12/a tam pracuje i mamy ich w brut oczywiscie ze sklepu te drugie a te pierwsze to nie wiem musial bym widziec i kumpel by zobaczyl to by znalazl napewno, tylko wez stara na wzor jak bedziesz jechal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum