Tuning Klub Kraków Strona Główna

•  Strona Główna   •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: admin
2007-07-16, 23:27
zegary
Autor Wiadomość
Bond
[Usunięty]

Wysłany: 2007-07-16, 19:23   zegary

Potrzebuje nastepujacej pomocy.

1. Spalily mi sie 2 z 3 zarowek w LCD. Wymienilem je na diodowe lecz one nie daja jednak takiego efektu jak zwykla, pospolita zarowka. Wiem ze mocowanie zarowki jest na zlacze R3. Jednak wszedzie gdzie patrzylem (Allegro, Internet) sa wsprzedazy zamienniki ale tylko z diodowymi sie spotkalem. Czy ktos z licznego grona klubowiczow zna sklep gdzie mozna takie cudo dostac? Dolaczam dwa rzuty tego malenstwa.

PS. Nie sugerujcie sie ksztaltem zarowki. Ma ona nalozona jakas gumowa nasadke ktora mozna zdjac

2. Sprawa druga jest podobna tyle ze chodzi o podswietlenie zegarow czyli zlacze R5. Takze znalazlem tylko zamienniki diodowe :(

Jesli nic nie pomylilem (jesli chodzi o nazwe zlacz) to tak wyglada moje pytanie. Prosze o pomoc.

Pozdrawiam!

Duracell 

Auto: Cordoba / Octavia
Moc: ????/130
Wysłany: 2007-07-16, 19:45   

w kazdym motoryzacyjnym dostaniesz takie zarowki ;-)

Bond
[Usunięty]

Wysłany: 2007-07-16, 19:50   

no wlasnie nie wszedzie bo juz pytalem tu i tam. Jest jakis sklep ktory polecacie?

Duracell 

Auto: Cordoba / Octavia
Moc: ????/130
Wysłany: 2007-07-16, 21:38   

te drugie co pokazales to mi wygladaja na "W5W" i one sa dostepne w kazdym motoryzacyjnym na 100% a co do tych pierwszych to mialem takie same w Hondzie i wiem ze problem jest z dostaniem ale podobne mozna dostac w aso Daewoo od lanosa chyba :roll:

Przypal 

Auto: ford fiesta rs2000
Moc: 185km 207Nm / Narazie
Wysłany: 2007-07-16, 22:42   

podjedz na orawska 12/a tam pracuje i mamy ich w brut oczywiscie ze sklepu te drugie a te pierwsze to nie wiem musial bym widziec i kumpel by zobaczyl to by znalazl napewno, tylko wez stara na wzor jak bedziesz jechal

Bond
[Usunięty]

Wysłany: 2007-07-16, 23:10   

ok zjawie sie jutro

Odpowiedz do tematu