Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2007-09-20, 20:34
balta napisał/a:
a mnie sie nie podoba jedna rzecz od kiedy dext jest modem???
Modem może zostać każdy KLUBOWICZ wystarczy zgłosić taką chęć i sprecyzować jakim działem chce się opiekować. Proponowałem to już kilku osobom. Zgłosił się Dextus dostał mod'a na dział Filmy i Zdjęcia i ma być opiekunem tego kawałka
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
gregor [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-20, 20:38
witam!! Moim zdaniem jezeli moderator cos znajdzie na forum takiego ze mu sie nie spodoba , to powinien bez wzglednie skosultowac to z ADMINEM i powinni sami dojsc do porozumienia co z tym zrobic!!! a nie wolna amerykanka , bo ja jestem MODERATORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a najlepiej to niech wszyscy moderatorzy i ADMIN powini miec narade co do problemu jaki wystapił na FORUM. i juz!! tyle odemnie. i było by sprawiedliwie. pozdrawiam!! Admin a moge zostac Opikunem MODERATOROW??
sc tych debat gierka jest super dex powinien go przenieść i poinformować usera orlik nie powinien sie tak unosić i regulamin mówi jak komuś coś sie nie podoba to na PW do admina bądz innego moda i tyle dziekuje temat zamknięty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum