Tuning Klub Kraków Strona Główna

•  Strona Główna   •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: kaczor
2007-09-20, 20:59
A wiec zostaje mi sie tylko zwami pożegnać ..........
Autor Wiadomość
orlik
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-20, 02:00   A wiec zostaje mi sie tylko zwami pożegnać ..........

Zostalem zmuszony do pozegnania sie z tym forum dolacze do grona licznej zeszy martwych ogaldaczy topikow :P zeby nie rozpisywac sie dlaczego wkleje moja korespondencje z jednym z moderatorow ktory moim zdaniem minol sie z powolanie lub poprostu nie wie na czym polaga moderowanie forum. Naprawde niewiele osob sie wypowiada na forum tego typu zachowania dodatkowo zniechecaja.

pozdrawiam wszytkich
orlik

Od: orlik
Do: dextus
Wysłany: 2007-09-18, 12:29
Temat: frum
czesc

Wczoraj zalorzylem topik o grze bmw m3 dzis nie moige go znalesc czy przypadkiem nie usunoles go ?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Od: dextus
Do: orlik
Wysłany: 2007-09-18, 23:35
Temat: Re: frum
Tak, poleciał bo nie ten dział...nie za bardzo miało to coś wspólnego z FILMY/ZDJĘCIA

Pozdrawiam

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Od: orlik
Wysłany: Wczoraj 20:36
To jak uważałeś ze inny dział to trzeba było go przenieś w odpowiedni a nie bezmyślnie usuwać ....

Poza tym jak byś się zapoznał z treścią topiku zobaczył byś ze nie odbiega od tematu filmy/zdjęcia ponieważ posiada obszerne dema - FILM o bmw m3

Pyzatym regulamin, który podejrzewam sam stworzyłeś jest bez sensu i nie ma się nijak do
moderowania forum ..... nie na tym rzecz polega żeby usuwać, co ci się podoba albo nie, bo forum ma służyć użytkowniką , których nie jest tak dużo na tym forum (aktywnych).

Bardzo proszę o przywrócenie topiku, który usunąłeś, jeśli dalej twierdzisz ze jest to nie odpowiednie miejsce wskaż mi właściwe skoro nie OGOLNE/FILMY/Zdjęcia ?!?

ps.

czemu twoje zasady tycza się tylko do wybranych topików a nie do wszystkich – wiesz jak to się nazywa ? ........ cenzura a nie utrzymanie pożądku na forum .....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Od: dextus
Do: orlik
Wysłany: Wczoraj 22:52
Przeczytaj uwaznie regulamin w tym dziale, jesli Ci nie pasuje to wypowiadaj sie gdzie indziej. Jakos wszyscy potrafia sie zastosowac tylko nie ty.

Reszta topicow jest starymi tematami ktore byly stworzone jeszcze przed wpowadzeniem jakis zasad.

Na takie tematy to HP -> to chyba oczywiste...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------Od: orlik
Wysłany: Dzisiaj 1:45
ok przekonales mnie nie bede sie juz tu wypowiadac .......
nic mnie tak nie irytuje jak glupota ....

Przypal 

Auto: ford fiesta rs2000
Moc: 185km 207Nm / Narazie
Wysłany: 2007-09-20, 07:05   

Troszke nie kminie i jakie tam pozegnac to da sie rozwiazawc i tyle

admin 
Ojciec Prowadzący

Auto: in progress....
Wysłany: 2007-09-20, 07:49   

orlik napisał/a:
Zostalem zmuszony do pozegnania sie

Witam!

Z tego co mi wiadomo to nikogo jeszcze nie zmuszaliśmy do odejścia z FORUM więc pozwolę sobie zaprzeczyć Twoim słowom.

Jak dla mnie sprawa jest do rozwiązania i to myślę że bez większego problemu. :) Zagłębię się w lekture topicu wieczorkiem bo teraz zmykam do pracy.

Orlik Twój topic poleciał na stałe z bazy danych - możliwość odzyskania go jest powiedzmy znikoma.

Pozdrawiam i do wieczorka
admin

Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!

Magic_sc 
Centomaniak

Auto: Seicento
Moc: 55KM
Wysłany: 2007-09-20, 08:29   

Orlik spokojnie bez nerwow, pogadamy na gg w tej sprawie

Tomcio 

Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wysłany: 2007-09-20, 11:13   

Orlik - nie ma się co stresować...Na spokojnie trzeba to rozwiązać...nie trzeba od razu odchodzić...

balta 

Auto: malczan..:)
Moc: troche wiecej niz norma...
Wysłany: 2007-09-20, 11:52   

a mnie sie nie podoba jedna rzecz od kiedy dext jest modem???

i dlaczego zachowuje sie jak blazen, bylo napisac orlikowi upomnienie a nie od razu usuwac topic, poza tym gierka byla w porzadku wiele osob by z niej z przyjemnoscia skorzystalo.... nie rozumiem zachowania dexta i prosze go o wyjasnienie dlaczego postapil tak jak postapil...

a orlik do Ciebie zadne zegnanie sie tylko olej i rob dalej swoje, a jesli faktcznie jest z czyms problem kazdy z forumowiczow chetnie Ci pomoze... zeby nie bylo ze z takich blachych powodow ludzie nam odchodza.... poza tym jak odejdziesz to gdzie zrobimy impreze klubowa... :mrgreen:

kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..

chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka

Tomcio 

Wysłany: 2007-09-20, 12:07   

Orlik...oleweczka tematu...Postaw temat raz jeszcze...

Joker 
JoJoJoker :)

Auto: Honda Civic
Moc: coś sie odpycha....
Wysłany: 2007-09-20, 12:12   

tez jestem zdania ze niema sie co denerwowac :) ja S@giemu polecalem ta gre, plik z torennta i tez myslalem zeby dac ja na forum. Uprzedziles mnie :) ja proponuje daj jeszcze raz temat, ja doloze link na torrenta jakby ktos chcial sciagac :) i nieprzejmuj sie tak bardzo :) bo njiema o co... jak za kazdy moj usuniety post lub temat dostalbym 1 grosza, to niejezdzil bym golfem tylko czyms o wiele lepszym :brechta: peace bracia i siostry :mrgreen:

Duracell 

Auto: Cordoba / Octavia
Moc: ????/130
Wysłany: 2007-09-20, 12:16   

joker ale ta gra jest za free wic nie trzeba torrenta :mrgreen: a tu link z tematu Orlika - http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=17&pg=254

Ostatnio zmieniony przez Duracell 2007-09-20, 13:13, w całości zmieniany 1 raz  

Tomcio 

Wysłany: 2007-09-20, 14:20   

Ja już dawno proponowałem Live For Speed...

Joker 
JoJoJoker :)

Auto: Honda Civic
Moc: coś sie odpycha....
Wysłany: 2007-09-20, 14:33   

Duracell napisał/a:
joker ale ta gra jest za free wic nie trzeba torrenta :mrgreen: a tu link z tematu Orlika - http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=17&pg=254

to sparzyłem temat, bo ja proponowalem S@giemu cos innego... bmw m3 power racing czy jakos tak. :oops: moj blad...

Tucio 

Auto: Asterix GSi Turbo
Moc: ?????? :)
Wysłany: 2007-09-20, 16:19   

hmmm ta gra jest na silniku GTR 2 , czyli jak ktos chce pograc ( min rozdzielczosc 1280x1024 32bit , filtr anizotropowy x8 i antyalising x8 , direct x 9c ) to 3ba miec mocna maszyne. Generalnie to polecam GTR 2 . Jak ktos grał na Tuning show w krakowie to wie co to jest za gra .

A generalnie to za niedlugo bede gral w Colin McRae DIRT. :banan: oraz Need For speed Prostreet

ja vs bmw ( jako wolnossak dawniej :) )
http://www.youtube.com/watch?v=aXKm9uF805o

Są turbodiesle to czemu nie turbobenzin.
Ostatnio zmieniony przez Tucio 2007-09-20, 16:22, w całości zmieniany 1 raz  

Tomcio 

Wysłany: 2007-09-20, 16:30   

Dirt przeszedłem - powiem tak - sterowanie OK, furki OK tylko momentami nudnawa...Co do M3C to gierka fajna - ten sam silnior co GTR i GT Legends...

dextus
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-20, 17:37   

orlik napisał/a:
Zostalem zmuszony do pozegnania sie z tym forum

Dobrze, ze nie targnales sie na zycie przez to ze ktos Ci temat usunal... :rozpacz:

Tak samo nie wiadomo mi o jakimś zmuszaniu??

le diable napisał/a:
dextus mógł przenieść temat a nie usuwać go

Mogłem, jednak tego nie zrobiłem. Żeby był jakiś porządek a nie każdy pisał tam gdzie mu wygodniej jest regulamin...nikt do tego nie miał jakoś zastrzeżen (rozmawiałem nawet o tym regulaminie z adminem )
Post nie na temat nie powinien sie w tym dziale znaleźć...

balta napisał/a:

Jeśli nie zauważyłeś to od dość dawna...

balta napisał/a:
i dlaczego zachowuje sie jak blazen

Trochę kultury z łaski swojej...

balta napisał/a:
poza tym gierka byla w porzadku wiele osob by z niej z przyjemnoscia skorzystalo....

...poza tym, że to nie ten dział...

balta napisał/a:
nie rozumiem zachowania dexta i prosze go o wyjasnienie dlaczego postapil tak jak postapil...

Wyjaśnienie powyżej.

Uważam, że to zachowanie to jak "dzieci w przedszkolu" : -> "bo on mi zabrał to ja się rozpłacze i idę do domu...".
Trochę powagi bo robi się żenada z usuniecia posta :rozpacz:

Wiele razy usunięto mi posta przez to że nie znajdował sie w odpowiednim dziale...i jakoś żyje.
Jak pisze to najpierw pomyśle w którym dziale to powinno się znajdować a dopiero zabieram się do tworzenia tematu...to nie takie trudne...

A co do przywrócenia...na Twoim miejscu już dawno bym założył taki sam temat w innym dziale...

Tyle ode mnie i nie mam zamiaru wciągać się w tą głupią dyskusje...

Pzdr

orlik
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-20, 19:29   

dextus napisał/a:
orlik napisał/a:
Zostalem zmuszony do pozegnania sie z tym forum

Dobrze, ze nie targnales sie na zycie przez to ze ktos Ci temat usunal... :rozpacz:

Tak samo nie wiadomo mi o jakimś zmuszaniu??

le diable napisał/a:
dextus mógł przenieść temat a nie usuwać go

Mogłem, jednak tego nie zrobiłem. Żeby był jakiś porządek a nie każdy pisał tam gdzie mu wygodniej jest regulamin...nikt do tego nie miał jakoś zastrzeżen (rozmawiałem nawet o tym regulaminie z adminem )
Post nie na temat nie powinien sie w tym dziale znaleźć...

balta napisał/a:

Jeśli nie zauważyłeś to od dość dawna...

balta napisał/a:
i dlaczego zachowuje sie jak blazen

Trochę kultury z łaski swojej...

balta napisał/a:
poza tym gierka byla w porzadku wiele osob by z niej z przyjemnoscia skorzystalo....

...poza tym, że to nie ten dział...

balta napisał/a:
nie rozumiem zachowania dexta i prosze go o wyjasnienie dlaczego postapil tak jak postapil...

Wyjaśnienie powyżej.

Uważam, że to zachowanie to jak "dzieci w przedszkolu" : -> "bo on mi zabrał to ja się rozpłacze i idę do domu...".
Trochę powagi bo robi się żenada z usuniecia posta :rozpacz:

Wiele razy usunięto mi posta przez to że nie znajdował sie w odpowiednim dziale...i jakoś żyje.
Jak pisze to najpierw pomyśle w którym dziale to powinno się znajdować a dopiero zabieram się do tworzenia tematu...to nie takie trudne...

A co do przywrócenia...na Twoim miejscu już dawno bym założył taki sam temat w innym dziale...

Tyle ode mnie i nie mam zamiaru wciągać się w tą głupią dyskusje...

Pzdr

Skoro uwarzasz ze zachowuje sie jak dziecko ktoremu zbrano zabawke i teraz obrazam sie na wszytkich dowodzisz temu ze nie czytasz wogole ze zrozuminim moich postow .

Dam ci przyklad

ostanio napisalem 3 posty w twoim dziale

wszytkie wg. Twojego wspanialego regulaminu nalerzalo by usunac :

1. jakis tam link z allegro ze koles sprzdaje malucha
- post pozostal nie usuniety

2. link z allegro odnosnie sprzedarzy nissana

dopisales ze nie to miejsce itp. ( dalo sie ?)

3 topik o grze bmw m3
usunity nie na temat .....

i teraz wytlumasz mi jakim w takim razie jakim kierujesz sie systemem ktore posty zostawiasz a ktore usowasz ? (pytanie retoryczne )

Dalej idac ta mysala
jaka mam gwaracjei ze moj kolejny post poprostu nie usuniesz z nieznanych mi poodow ?

Na koniec oczywiscie kwitujesz stwerdzenim ze wszyscy robia z igly widly ]
sory ale jak wedug ciebie robie pozadku - to usiwanie wszytkiego to ci akurat pasuje to gratuluje .

Zgodze sie jednak z taba ze topik nie jest jakis szalenie istotny i nie jest powodem mojego zyciowego zawodu ale chialem ci tylko dac do zrozumienia ze nie na tym zecz polega .

A pozatym troche dramatyzmu na forum tez sie przyda :)

Ps
to ze tobie wiele razy cos usunieto i nie zaragowales to akurat twoje osobiste podejscie (mam niedzieje ze nie regula, ktora sie teraz kierujesz) naszcescie sie roznimy ....

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi