Auto: Honda Civic
Moc: coś sie odpycha....
Wiek: 30 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 2146 Skąd: brać wiecej mocy ;)
Wysłany: 2007-01-02, 15:39
z góry widać gdzie trzeba jechac, ale jak juz w aucie jedziesz to mozna zgłupiec... wedlug mnie jest to złe rozwiazanie.... niepotrzebnie sie przecina pasy jadacych z naprzeciwka... powinno byc okrazenie wysepki i skret za nia.... tylko ze tam jest pas do jazdy na prosto ehhh dramat .....
Auto: Fiat 126p
Moc: seryjna
Wysłany: 2007-01-03, 19:45
Ale wystarczy że podjedzie więcej aut i skrzyzowanie się zablokuje dlatego tak jest lepiej większa i to sporo przepustowość pozatym dzisiaj jak jechałem stoi tam strzałke zeby jechac z lewej stronki (mini wysepka)
Auto: Fiat cc 1.2 8v
Moc: 73KM
Wiek: 27 Dołączył: 29 Wrz 2005 Posty: 1093 Skąd: Kraków -okolice
Wysłany: 2007-01-03, 22:01
yankee napisał/a:
Ale wystarczy że podjedzie więcej aut i skrzyzowanie się zablokuje dlatego tak jest lepiej większa i to sporo przepustowość pozatym dzisiaj jak jechałem stoi tam strzałke zeby jechac z lewej stronki (mini wysepka)
tam ogolnie jest malo miejsca wiec jakos musieli to zrobic .
Auto: Fiat cc 1.2 8v
Moc: 73KM
Wiek: 27 Dołączył: 29 Wrz 2005 Posty: 1093 Skąd: Kraków -okolice
Wysłany: 2007-01-06, 13:19
dextus napisał/a:
admin napisał/a:
No ja kilka razy już przejeżdżałem przez nową wersję tego skrzyżowania i faktycznie jest ok.. pod warunkiem że ludzie nie jeżdżą na pamięć
Admin czym przejezdzales Dla mnie to skrzyzowanie i tak jest pokopane -> co nie znaczy ze sie przez nie nie da przejechac, wszystko jest mozliwe
wczoraj tamtedy jechałem i wiecie co wszystko spox ale ta strzałka ktora nakazuje jechac po lewej jej stronie to normalnie przekracza wszystkie granice przyzwyczajenia i ruchu prawo stronnego- wydaje sie ze na czołowke sie z kims pojdzie,
Auto: Honda Civic
Moc: coś sie odpycha....
Wiek: 30 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 2146 Skąd: brać wiecej mocy ;)
Wysłany: 2007-01-06, 20:05
mówcie co chcecie, ale dlamnie to mogli sie wysilic na lepsze rozwiazanie... nawet jezeli wiązało by sie to z przebudowa skrzyżowania.... Polska rzeczywistosc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum