Jedni twierdzą, że to komunistyczne święto (chociaż korzenie ma w jak najbardziej niekomunistycznym kraju ) i trzeba zapomnieć, ale ... ja do nich nie naleze
Tak wiec dla wszystkich Pań na forum skladam najlepsze zyczenia, duzo usmiechu i slonca
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1456 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2007-03-08, 09:27
Święto jest troszkę lewackie dlatego go nie obchodzę ale życzenia płci pięknęj mogę złożyć...Tak więc życzę Wam wiele uśmiechu...i śmiechu...
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
lukek [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-08, 09:57
Tomcio napisał/a:
Święto jest troszkę lewackie
by Wikipedia "Święto to zostało ustanowione dla upamiętnienia strajku 15 tysięcy kobiet, pracownic fabryki tekstylnej, które 8 marca 1908 roku w Nowym Jorku"
czyli jakby malo lewacki kraj
by wiadomosci.polska.pl "W rzeczywistości początki międzynarodowego dnia kobiet nie miały z komunizmem nic wspólnego. Święto to bowiem po raz pierwszy obchodzone było nie w ZSRR, a w najbardziej kapitalistycznym kraju świata – w Stanach Zjednoczonych."
pomimo iz uwazam ze trezba pamietac na codzien o kobietach a nie od swieta to nie mam nic przeciwko temu swietu, zyczenia wszystkiego najlepszego dla kobietek na forum, ale kwiatka daje z zaskoczenia w najbardziej nietypowej chwili.....
_________________ there's no life like low ride
kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1456 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2007-03-08, 10:59
lukek napisał/a:
Tomcio napisał/a:
Święto jest troszkę lewackie
by Wikipedia "Święto to zostało ustanowione dla upamiętnienia strajku 15 tysięcy kobiet, pracownic fabryki tekstylnej, które 8 marca 1908 roku w Nowym Jorku"
czyli jakby malo lewacki kraj
by wiadomosci.polska.pl "W rzeczywistości początki międzynarodowego dnia kobiet nie miały z komunizmem nic wspólnego. Święto to bowiem po raz pierwszy obchodzone było nie w ZSRR, a w najbardziej kapitalistycznym kraju świata – w Stanach Zjednoczonych."
Dlatego napisałem że troszkę...Wikipedysta się znalazł...
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum