Źle sie wyraziłem , chodzilo mi o jednopasmowe-dwukierunkowe.
a to na takich to lepiej jak jedzie osobowka 50km/h niz tir 85km/h
HaiFisch napisał/a:
a taki młody kierowca jak będzie wiedział ze za głupote może się pożegnać z prawkiem na zawsze to się zastanowi i nie będzie popisów przed kolegami...a po 2 latach karencji to mu przejdzie...
moze i sie zastanowi, ale wydaje mi sie, ze ten pomysl z przestraszeniem i pokazaniem co sie dzieje przy utracie panowania jest raczej lepszy
najlepiej pokazac takiemu kozakowi, ze nic nie umie, niz go straszyc
Auto: Fiat cc 1.2 8v
Moc: 73KM
Wiek: 27 Dołączył: 29 Wrz 2005 Posty: 1093 Skąd: Kraków -okolice
Wysłany: 2007-02-04, 14:50
[quote="lukek"]
trool napisał/a:
Źle sie wyraziłem , chodzilo mi o jednopasmowe-dwukierunkowe.
a to na takich to lepiej jak jedzie osobowka 50km/h niz tir 85km/h
Może i lepiej ale postaw się w roli kierowcy ciezarówki.
Oni zarabiaja jeżdżąć a nie każdy ma ohcote wlec się 50km/h , nie zdazyc z towarem na czas i później spędzić dzien pod miejscem wyladunku zeby go rozładowali.
Wiem cos o tym dlatego mnie wkurzaja takie przepisy.
A ja bylbym za tym zeby szkoly bezpiecznej jazdy np. taka jaka ma pan Czopik byly tansze, bo poj.... liczysobie za jedno dniowe szkolenie ponad 1200zl i jeszcze nie daje Ci auta tylkmo musisz miec swoje
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
A ja bylbym za tym zeby szkoly bezpiecznej jazdy np. taka jaka ma pan Czopik byly tansze, bo poj.... liczysobie za jedno dniowe szkolenie ponad 1200zl i jeszcze nie daje Ci auta tylkmo musisz miec swoje
bo uczysz opanowywac swoje auto a nie specjalnie przygotowane albo pelne elektroniki
Auto: Honda Civic
Moc: coś sie odpycha....
Wiek: 30 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 2146 Skąd: brać wiecej mocy ;)
Wysłany: 2007-02-04, 16:50
poprostu Polska niejest przygotowana na pelnowartosciowe i dokładne szkolenie... brakuje torów zeby naprawde pokazac co trzeba zrobic z autem w sytuacji ekstremalnej... a 99% kierowcow dowiaduje sie o tym niestety juz na drodze
Wysłany: 2007-02-04, 18:20
trool napisał/a:
Może i lepiej ale postaw się w roli kierowcy ciezarówki.
Oni zarabiaja jeżdżąć a nie każdy ma ohcote wlec się 50km/h , nie zdazyc z towarem na czas i później spędzić dzien pod miejscem wyladunku zeby go rozładowali.
Wiem cos o tym dlatego mnie wkurzaja takie przepisy.
a no to co innego
ale z tego co widze, to na tej trasie co jezdze najczesciej kierowcy ciezarowek nie maja wiekszych problemow z wyprzedzaniem takich osobowek
Magic_sc napisał/a:
A ja bylbym za tym zeby szkoly bezpiecznej jazdy np. taka jaka ma pan Czopik byly tansze
tez by sie przydalo
jak ostatnio szukalem, to znalazlem, ze automobilklub wroclawski ma przystepne ceny, ale to dalekowalo lekko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum