Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
moro [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-14, 22:29
"NEXT" w rol. gł Nicolas Cage ---- pewnie większość widziała....... Powiem tylko tyle iż warto poświęcić te 90 kilka min na relax.... Dobry film akcji z nie tuzinkową fabuła...
Auto: Honda Civic
Moc: coś sie odpycha....
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 2140 Skąd: brać wiecej mocy ;)
Wysłany: 2007-08-17, 21:15
nowiec na goraco jestem po premierze Transformers... Recenzji pisac niebede zeby niepsuc zabawy. Jak dlamnie film poprostu miazga (wychowany jestem na komiksach itp ) bardzo mi sie podobal... ale duzo daja efekty kinowe przedewszystkim przemiany robotow sa zaje***** pokazane, walki w miescie tez spox... dzwiek przemian i mowy robotow jest taki jak powinien... niebede sie rozkminial, poprostu warto isc dokina, bo na wersji z gieldy na tv tego samego nieogladniemy... GORĄCO POLECAM TRANSFORMERS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum