Za zajecie II miejsca na ogolnoplskim zlocie cc i sc (centozlot) za najnizsze auto zlotu. troolu zazdroszcze Ci tego pucharku i dyplomu Gratulacje (ale moj i taj jest nizszy o 1,5cm )
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
Ostatnio zmieniony przez Magic_sc 2006-04-23, 10:20, w całości zmieniany 1 raz
Auto: Ultima GTR 720/Miura
Moc: ESZPERA/370
Wysłany: 2006-04-23, 10:30
gratki Troolu
PS to było do przewidzenia
_________________ punkt G! Ultima Gtr 720
i tu i tam...
Jp
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę!grzeczne dziewczynki rozpinają guziczek jak jest ciepło,niegrzeczne rozpinają żeby zrobiło się cieplej Ladies!nofucknoride
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1455 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2006-04-23, 11:04
KiMO napisał/a:
gratki Troolu
PS to było do przewidzenia
Gratoolooje Trollu...Tak jak napisał Kimo - to było do PRZEŚWITcenia...:)
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
Gratulki Troolu!!! kiedyś niejaki magic powiedział, że obaj z Troolem będą godnie reprezentować Centomaniaków z Krakowa....
Magic powiedział.....
Trool zrobił, za to podwójne gratki
a reszcie centomaniaków, nie wyłączając mnie samego należy się bura za profanacjęi zbezczeszczenie takiego święta jakim są Borki....
następnym razem choćby na piechotędo dotrę tam!!!
Wy tesh uderzcie się w pierś!!!
Auto: Fiat cc 1.2 8v
Moc: 73KM
Wiek: 27 Dołączył: 29 Wrz 2005 Posty: 1093 Skąd: Kraków -okolice
Wysłany: 2006-04-23, 14:51
wlasnie niedawno wrocilem , bylo super.
a o dyplomiku i pucharku to nawet mi sie nie sniło , podjechaklem dle checy zeby zobaczyc jak "wysoko" siedzi, i okazalo sie na ognisku, wywolują mnie po odbior nagrod za II miejsce na najnizszy cento,kopara opadła.
foto dyplomiku zaraz zapodam , a pucharek przywędruje do mnie pocztą,( w sumie kolo za mną był to mial wyżej 1mm ale udali go na rowno ze mną i jest egzekwo też II.
a reszcie centomaniaków, nie wyłączając mnie samego należy się bura za profanacjęi zbezczeszczenie takiego święta jakim są Borki....
następnym razem choćby na piechotędo dotrę tam!!!
Wy tesh uderzcie się w pierś!!!
co racja to racja ja sie uderzam.....
_________________ there's no life like low ride
kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
Indii [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-23, 19:01
Troolu gratuluje - informację tą podałeś mi przed chwilą przez koma - ale i tam mój jest niższy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum