moze to jest jakaś aluzjia ze jestes taka szczuplutka:),co do czatowania to chyba jedyna mozliwosc złapania tego wandala
]
masz coś do szczuplutkich?! ja tesh ku****a jestem szczuplutki na swoje (nie)szczęśćie ale w ryja mogę tęgo przyładoawać
Ziucku wszystko się da zrobić, skopać dupsko delikwentowi tesh
proponuję:
1. domyć auto - porządnie
2. potem natłuścić woskiem - nie pastą tylko samym tłustym woskiem do nadwozi - w razie niepowodzenia akcji "Brzygowina" ułatwi sprawę umycia auta
3. wydedukować komu mogłaś zaleść za skórę - celowo lub niechcący, lub kto i dlaczego może Cie nie lubieć....
4. jeśli jush wymyślisz kto ewentualnie może takie jajca wyprawaić - to daj znać
ja rozwiązałbym to inzcaej nawet bez łapania na gorącym
miałem kiedyś podobną sytuację - ginęły mi z piwnicy różne rzeczy - nawet słoki z ogórkami - apogeum było kiedy zniknęły klucze nasadowe mojego taty! troszkę pomyślałem, pogadałem z ludziskami na osiedlu i poszedłem do podejżewanej osoby, powiedziałem że chyba nechcący wszedł do nie swojej piwnicy i poszedłem do domu....
na drugi dziń klucze się znalazły i skończyły się zaginięcia innych przedmiotów....
jakby cos to ja chetnie uzycze swojej osoby do.... walenia w pysk?, czajenia sie po klatkach? no w ogole pomoc zawsze moge....
_________________ there's no life like low ride
kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
Gała [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-28, 16:22
balta1, zboczeńcu! toż to zakrawa o nekrofilię! chcesz strszego pana walić w pysk? to przecież niesmaczne jest.....
jeśli jush to można zaaplikować singla, za*****ić z laczka, poprawić z kopyta poczęstować z dyni etc. etc. ale nie nie walić strszego pana!!!! i nie mówi się walić tylko kochać, tudzież sex uprawiać albo miłość
żeby mi to było ostatni raz! NO!
Choojnia! Czysta calibra nawet pod klatkę nie dojechała, a z lawety mnie zrzucili po drugiej stronie ulicy. Mój plan poszedł się yebać. Może chociaż los się na dziadku kiedyś zemści (bo jak na razie to nie wiedzieć czemu na mnie się mści)
niewiem jak w cali ale w vectrze sie spina 5 i 6 złacze (kola nie pomyliłem czy 4i 5 ) i na wyświetlaczu kody wybijają ala "alfabet morsa" (jakby ktoś chciał liste kodów to chętnie udiostępnie,choć zapewne wszyscy "z opla" ją mają)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum