niewiem jak w cali ale w vectrze sie spina 5 i 6 złacze (kola nie pomyliłem czy 4i 5 ) i na wyświetlaczu kody wybijają ala "alfabet morsa" (jakby ktoś chciał liste kodów to chętnie udiostępnie,choć zapewne wszyscy "z opla" ją mają)
S@gi nie wiem o jaką Vectre Ci chodzi. Nie wiem czy w Viki B dało się zczytać błędy za pomocą agrafki, czy było OBD2. W Cali spina się piny "A i B" i check zaczyna mrugać. Najpierw dziesiątki, a później jedności. Zawsze jak rozpoczyna procedure to mruga 12. Czyli jest jedno mrugnięcie, a po chwili dwa mrugnięcia - to robi 3 razy, tak jak każdy błąd A liste do Calibry oczywiście mam. Narazie zaoszczędziłem na przepływce, lambdzie, czujniku położenia wałków. Te rzeczy kosztowałby mnie (nowe) ok. 500 zł. A narazie wydałem 20 zł Przelutowałem kabelki, albo przeczyściłem styki
kola w Vectrze B łaczy sie np. za pomocą jakiegoś kawałka kabelka 5 i 6 styk(tu nie daję głowy) znajdujące się pod osłoną "ręcznego".Sposób wyswietlania ten sam który opisałeś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum