mam pytanko zastanawiam sie nad zakupieniem sobie CB do samochodu bo ostatnio dużo po trasach jeżdżę i czy warto kupować coś takiego czy lepiej dołożyć i kupić coś lepszego
http://www.allegro.pl/ite...ysylka_24h.html
plus jakąś antenę za 50-70 zł a i musi być możliwość szybkiej przekładki do drugiego samochodu co o tym myślicie
Tiger pyta... ja jezdza na unidenie 510XL do tego antenka hustlera 100cm i wszystko dobrze zbiera, antena na magnesie wiec szybki demontarz. za komplet dalem 450zł
nie kupuj radia taniego bo beda piski trzaski i do dupy, lepiej dorzuc ta 100 czy dwie i miej cos lepszego...
nie wiem czy chcesz automatyczne wycinanie szumów czy nie?? wg mnie automat za bardzo odcina i slychac tylko najlepszy sygnal... a całe zycie cb polega na tym zeby slyszec jak najdalej i w ogole hehe
ahaaaaaaaa bron boze nie kupuj radia kobra czy cobra... badziew
a na antence nie oszczedzaj... bo ci nie zbierze tego co gosc w samochodzie za toba bedzie gadal... jak masz kupowac po kosztach to lepiej sobie odpusc
_________________ Mężczyźni też mają swoje G ... G60 Przypał dzieeeki
tak myślałem ze ten sprzęt który pokazałem jest kiepski
nie wiem czy kiepski musialbys popytac u fachowcow.... ale tak jak pisza najwazniejsza jest antena mnie gosc polecil 1.5 m bo bedzie lepiej zbierac i jestem zadowolony....
przy dobrej pogodzie zbieram z okolo 20 km...
Auto: 2x bmw e30
Moc: 105 i 144
Wysłany: 2007-10-21, 21:08
pod slimakiem przy limanowkiego jes sklep z radyjkami cb tam ci chłopaki powinni doradzic co i jak w dobrej cenie bo te tansze to takie zabaweczki w sumie wiec musisz pokminic nad czym drozszym mój ojciec za radyjko dał 3 lata temu 900zł i hula do dzisiaj a ma chyba wiecej funkcjii niz mój komputer
_________________ masz samochód to jedz przed siebie
pod slimakiem przy limanowkiego jes sklep z radyjkami cb tam ci chłopaki powinni doradzic co i jak w dobrej cenie bo te tansze to takie zabaweczki w sumie wiec musisz pokminic nad czym drozszym mój ojciec za radyjko dał 3 lata temu 900zł i hula do dzisiaj a ma chyba wiecej funkcjii niz mój komputer
ja jestem zdania ze Cb ma nie rozpraszac podczas jazdy wiec mam dwa pokretla i styknie.... nie potrzeba mi niepotrzebnego regulowania... wsiadam i radio ma nadawac a nie zebym musial pol godziny wczesniej ustawiac....
_________________ there's no life like low ride
kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
to jest ja z telefonami komorkowymi... szmery bajery a tak naprawde to wykorzustuje sie 5% jego funkcji czyli tel i sms... mysle ze szkoda placic za jakies bajery w radiu bo i tak nie beda one wykorzystane! Radio ma mieć pokretło od glośności, SQL, i do zmiany kanałów, i lepiej zeby miało ręczny SQL, bo automatyczny jest dobry na bliskie odleglosci, dalej jak sygnal slabszy to automatycznie odcina i lychac co 3-cie slowo
aaaa no i jeszcze przydalby sie filtr przeciwzakłóceniowy do benzyniaków
_________________ Mężczyźni też mają swoje G ... G60 Przypał dzieeeki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum