magic a powiedz mi jak przechowywac odpowiednio opony musza le?ec w poziomie a nie w pionie, bo jestem ciekaw czy dobrze przechowuje, wiadomo ze w garazu a nie na polu
Auto: UT
Wysłany: 2005-12-29, 23:20
Slonko19 napisał/a:
A ja zimówek jak nie miałam... tak nie mam. Harcorowa jazda albo busy rulezz:(:(
Zimówka do Sejaka to koszt jednego tankowania, więc skoro turlasz się busami to za zaoszczedzoną kasę można już kupić komplet zimówek;)? I śmigać autkiem dalej:).
_________________ Każdy samochód może służyć Ci do końca życia - wystarczy nim dostatecznie szybko i bezmyślnie jeździć...
Sagi ja tez mam.... ciagle w planie. Tylko jakos tych planow nie moge zrealizowac:)
Liczylam na to, ze sniegu nie bedzie i sobie pokupowalam rzeczy dla siebie, a nie dla sejaka:)
Zuzio, jakos zaoszczedze i kupie, w koncu bezpieczenstwo najwaznieszje:)
Słonko 19 Ty chociaż sobie pokupywałaś Ja to ledwo na uzywki uciułałem Po weekendzie trza szukać czegoś:P Bo w napędzie na tył kiepsko z ruszaniem na płaskich letniakach:-/
P.S. miałem do kupienia gumy z kolcami,ale jak pały sie doczepią to po dowodzie,a nie mam kasy na dodatkowe koszta
_________________ Jedyna,dwója i dymu od chu...
Brak tylnego mostu to jak brak silnika...
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-01, 12:31
halogen ty mnie załamujesz napisz jakiej powieżchni jest ten twój balkon:), i czy masz moze oponki zimówki 195/60/R 15
Ja bym takie same potrzebował ale profil 55. Szerokosc jakby 185 była też by podeszło:)
_________________ Jedyna,dwója i dymu od chu...
Brak tylnego mostu to jak brak silnika...
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-01, 21:37
sagi ty ta swoja beta na codzień jezdzisz na letnich oponkach??? dobrze zrozumiałem podziwiam cie ja niemoge nawet z garażu beta wyjechac bo jest lekki spadek i koła w miejscu sie kreca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum