A ja zimoweczek nie mam, wprawdzie mam dwie porzadne nowe oponki z ty?u. Ale to nie to samo co zimowki. A w ogole to bedzie pierwsza moja zima na drogach:) bo jezdze od kwietnia wiec po sniegu jeszcze sejakiem nei smigalam:)
No to Slonko zapodaj sobie zimoweczki bo to moze byc twoja pierwsza i zarazem ostatnia zima sejakiem
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-01, 17:14
ja dzisiaj przelozylem na zimowki, lepiej wczesniej niz po?no, a zioweczki maja 2 latka i kupielem je nowe debicy rzecz jasna:)
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2005-12-06, 20:48
Panowie ile lat powinny miec zimowiki zeby dalej mialy swoje wlasciwosci bo sa rozne na ten temat opinie, niemozna patrzec na bieznik ze jest ok bo w przypadku zimowki to o niczym nieswiadczy tak z ciekowoci jakbyscie mogli sie podzielic swoja widza w tej dziedzinie
Magic kazda guma z uplywem czasu zmienia swoje wlasciwosci (twardnieje) a z tego co mi wiadomo to zimowka powinna byc bardziej miekka wiec nie mozna trzymac (nawet dobrze)opony do oporu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum