ja tam uwazam, ze jednak 90% kobiet za kierownica to jest koszmar
Na jakiej podstawie tak uważasz?
tak jak napisała edit:
edit napisał/a:
kobiety nie jeżdżą najgorzej może często ostrożniej i wolniej od mężczyzn
a ja dodam, że kobiety nie dają tak zwanej 'popisówy', żeby odjechać z piskiem opon, zadymić itd. przynajmniej ja się z czymś takim nie spotkałam i nie widziałam... (co innego jeżeli są to organizowane wyścigi itp.)
Auto: brak-ale do czasu
Wysłany: 2007-11-29, 14:37
Ej no spokojnie...w każdej z nas drzemie "kierownicza bestia"
bazi [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-29, 16:20
po prostu widze, co po niektore czasem robia na drogach. Nie chodzi o popisy, ale np jak bez powodu staja na drodze dziwie i niewiedza co ze soba zrobic
a co myślałeś Danielu że pozwolimy po sobie jeździć? czasem niestety musimy powiedziec własne zdanie bo inaczej zrobilibyscie z nas kompletne sieroty.. a tak sie składa ze w wielu rzeczach kobiety są o wiele lepsze od facetów
p.s. to tylko tak na marginesie... ze niby solidarność jajników
a tak wogule to ja uważam że większość kobiet umie bardzo dobrze jeździć tylko że (jeżdżąc ze swoją wspaniałą Kobietą;*) zauważyłem że zabardzo się wszystkim przejmują, facet jak coś zrobi nie tak to go to wali a kobieta zacznie się przejmować zastanawiać co było nie tak itd, ale naprawde obserwując zachwanie kierowców na drogach to faceci wcale nie lepiej jeżdżą od kobiet
edit [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-30, 08:59
Kamikaze napisał/a:
obserwując zachowanie kierowców na drogach to faceci wcale nie lepiej jeżdżą od kobiet
Auto: ASKA
Moc: 4 żaby i 2 kijanki
Wysłany: 2007-12-04, 18:59
tak nawiazujac do kobiet za kolkiem mam fajny ostatnio zaobserwowany motyw malowania oczu i ust stojac i podjerzdzajac w korku a i co do tego to pani uwazala ze wszedzie ma pierszenstwo bo ma golfa 3
_________________ Twing twing, nazywaja go,
bo ma w sobie cos, samo zło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum