a czemu wyszukujecie tylko chore przypadki, które zdarzają sie kobietom, w dodatku te filmiki już są stare i niemodne... facetom tez zdarzają się durne bezmyślne wypadki spowodowane własną głupotą... ale nie.. to kobieta zawsze musi być ta gorszą i wyśmiewaną za kółkiem.. jeszcze sie kiedyś przekonanie że my też cos potrafimy...
a co do robienia makijarzu w samochodze... potrafilibyscie panowie mieć tak podzielna uwage??
edit [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-04, 21:18
Klara popieram twoje zdanie - my kobiety musimy się trzymać razem
ja powiem tylko jedno.... sa kobiety i Kobiety... poza tym jedna Kobieta kiedys parkowala autobus tak ze moja dolna szczeka znalazla sie w Chinach.... wiec nie ma zasady.... jak sie poszuka to znajdzie sie facetow jezdzacych jak ciecie...
_________________ there's no life like low ride
kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
edit [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-04, 23:44
balta napisał/a:
.... są kobiety i Kobiety...
Balta masz racje nie można uogólniać ...
DanielG40 napisał/a:
chociaż z tego co widziałem co wyprawiała blondynka ostatnio w elce to aż stanąłem elka i sie śmiałem z instruktorem hahahaha
słuchaj ona sie dopiero uczyła - więc jest usprawiedliwiona
Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2007-12-07, 22:13
too fakt niektore laseczkii wymiataja i to calkiem przyjemnie i nie jednemu facetowi sie robi smutnoo ,wystarczy dobrze poobserwowac na miescie
_________________ Ex Honda Prelude IVgen
||-|| (( )) ||\|| ||)) //-\\
The Power Of Dream's
bazi [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-07, 22:17
no to widac ja mam takie szczescie, ze trafiam zawsze na te hmm troszke slabsze. co oczywiscie nie znaczy, ze siebie uwazam za niewiadomo kogo
Kamikaze [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-08, 04:54
eh wiem e to troche dziwne, ale denereuje mnie to jak ludzie nabijaja sie z kobiet a tak naprawde jakby nakrecic pare filmikow pod tytulem: "jak jezdza faceci" bylby taki sam albo nawet wiekszy harcore zwlaszcza ze faceci nie lubia trzymac sie przepisow. uwazam ze kobiety umia dobrze jezdzic tylko za duza presje musza na siebie przyjmowac bo ludzie tylko z nich sie smieja....
Ostatnio zmieniony przez Kamikaze 2007-12-08, 12:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum