Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2008-02-29, 16:49 Krew Dla Zientarskiego
W szpitalu przy ul. Lidleya 4 w Warszawie zbierana jest krew dla Maćka.
Potrzebna grupa A rh+.
Uwaga: oddać krew można praktycznie wszędzie, niekoniecznie w szpitalu w
Wawie. Wystarczy powiedzieć, że to dla Macka Zientarskiego, który ma A RH+
i leży w szpitalu na Lindleya w Warszawie.
Można oddawać krew dowolnej grupy, niekoniecznie Maćka. Podlega ona wtedy
wymianie na krew właściwej grupy w bankach krwi.
BTW: Trzeba być w super formie, wiec osoby z przeziębieniami, albo na kacu
odpadają.
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1455 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2008-02-29, 22:39
...to jeszcze zróbmy zbiórkę pieniędzy dla jędzrzejczak na wycinke drzew przy drodze...zajebał sam to teraz ponosi konsekwencje...
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
A widzisz Tomek...ja uważam ,iż należy pomóc! Gdyby ktoś nas znalazł sie w takiej sytuacji choćby z najwiekszej głupoty to sam byś oddał swego płynu i zapewne chciałbyś by ktoś pomógł choć pewnie uzbierało by sie wśród samego naszego grona go aż nadto!
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2008-03-01, 01:16
gadanie że krew dla Zientarskiego dla kogoś tam.. ale nikt nigdy nie powie idę oddać krew bezinteresownie bo przecież nic mnie to nie kosztuje oprócz poświęcenia chwili czasu a to może uratować życie komukolwiek
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
mACIEJ [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-01, 07:25
Codziennie ginie wielu kierowców na drogach.... niektórzy z nich naprawdę giną przez zły stan dróg !!!!!!
Czy jak pijany debil wjedzie w przystanek autobusowy i zabije kilka osób a przy okazji poważnie uszkodzi siebie, też będą akcję zbiórki krwi dla niego ??
Czemu "omamy Pana Zientarskiego (że znajduje się na torze wyścigowym)" są usprawiedliwiane złym stanem drogi ?? I czemu dziennikarze bezwstydnie agitują do akcji zbiórki krwi !! Jak ktoś śmie pokazać twarz w TV i powiedzieć : Winą był zły stan drogi ?? Myślę ,że owe 200km/h to wydumana prędkość ja stawiałbym na grubo powyżej, może 250 km/h ?? słyszałem od kilku osób z E60 bmw które jeździły tamtędy i 150 km/h,że przy takiej prędkości mocno dobija zawieszenie ale nie odrywa auta. Biorąc poprawkę na prześwit aut (obniża niejako prędkość potrzebną do wybicia) oraz wygląd miejsca zdarzenia: 4 ślady opon na odcinku 100 m na trawie i wgląd auta. Myślę ,że spokojnie można przyjąć >220 km/h. Ponieważ przyjąłem mówić o ludziach dobrze albo wcale to co myślę o Panu Zientarskim zostawię dla siebie.
Przypomnijcie sobie ostatnie hasło reklamowe PZU : STOP WARIATOM DROGOWYM. A czy to nie Pan Zientarski reklamuje ostatnio ubezpieczenia PZU ??
Zbiórka krwi i wszelkie podobne aukcje są jak najbardziej pożądane i właściwe !!!!
tomek ma racje bo gość jest znany to dla niego trzeba wszystko ale jakby chodziło o kogoś z nas to nikt by sie nawet nie pofatygował by zorganizować cos takiego było by tylko gadane że mogliśmy nie świrować i wariatami jesteśmy a taki to święty
(a tak w skrócie to poprostu niecierpie ludzi sławnych bo takim wszystko wolno i zawsze bezkarni bo ten cholerny kraj jest taki że ludzi sławnych prawo nie dotyczy)
widziałeś zdjecia? wiec nie mów mi że było 40km/h czy nawet 100km/h bo nawet maluch przy tej predkosci by sie tak nie rozleciał i nie czekaj na ustalenia policji bo wynik jest znany już teraz tylko ciekawe ile dali za to kasy
diable, gdyby to był ktoś inny, w innym aucie to WSZYSCY dziennikarze mówili by jednym głosem : MORDERCA, WARIAT DROGOWY,IDIOTA, SZALENIEC. Teraz słyszymy : DROGA BYŁA ZŁA, JECHAŁ TAKIM AUTEM - TRUDNO BYŁO MU NIE PRZYCISNĄĆ, ROZBIŁA SIĘ FERRARI.
Czy gdyby jechała tamtędy Twoja rodzina i Pan Zientarski zabił kogoś z nich pisałbyś tak samo, diable?? Czy jak parę lat temu pijany idiota jadący focusem wjechał w przystanek autobusowy i zabił kilka osób dziennikarze organizowali zbiórki dla krwi dla sprawcy wypadku ?? Czym różni się pijany kierowca od trzeźwego kierowcy jadącego 200 km/h przez miasto gdzie w każdym momencie na jezdnie może wejść pieszy znikąd - NICZYM. Możliwość reakcji na nagłą zmianę sytuacji na jezdni w jednym i w drugim przypadku jest ZEROWA.
Ważne ,żeby Policja ustaliła ,że Pan Maciek kierował autem. Dalej zajmą się tym odpowiedni ludzie (czyt. sądy)
Slomik :-) sss
Auto: Fiat 125p
Moc: 78 KM
Wysłany: 2008-03-02, 21:41
w sprawie zientarskiego sie nie bede wypowiadal ale do oddawania krwi zachecam tez 5 kwietnia na zlocie w krk
_________________ "Nocny Patrol sss"
bazi [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-02, 21:55
diable, lepiej tego ujac nie mogles. Jak najbardziej popieram.
ludzie popatrzcie na Zientarskiego jak na normalnego czlowieka...
mACIEJ [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-02, 22:41
Racja, ładna buźka, dużo kasy, szybkie auto - to potrafi wybaczyć wszystko.
Gdyby policja złapała Zientarskiego jadącego 160 km/h po mieście to skończyłoby się na autografie,pogaduszkach o możliwościach auta i poleceniu żeby następnym razem uważał. W USA nawet w najmniejszym hrabstwie policjant nie dopuściłby do tego i ukarał mandatem/ew. zabrał prawko, dlatego możemy przeczytać o zatrzymaniu pijanych Nickolsonów, Spears i Lohan. W Polsce znanym można więcej.
diable rozumiem ,że nie masz nic przeciwko drogowym WARIATOM. Ja zawsze powtarzałem, powtarza i będę powtarzał że nawet po piwie za kółko nie wsiądę bo ZABIĆ SIEBIE no problem w końcu zrobiłbym to z głupoty, ale nie wybaczyłbym sobie okaleczenia/zabicia kogoś innego a nikt nie da mi gwarancji ,że jadąc po pijanemu lub 200km/h przez miasto nie narażę innych użytkowników!!
Każdy z nas łamie przepisy dot. ograniczeń prędkości ale robimy to w granicach rozsądku 20-30% a on przekroczył dopuszczalną prędkość 4 krotnie - tj. 400%.
Zientarski mieszkał w tamtych okolicach i doskonale wiedział o nierówności na jezdni !!!! Mimo tego poruszał się z taką prędkością... Może wydawało mu się ,że jak testował Ople OPC czy innego rodzaju podobne wynalazki to umie jeździć szybkimi autami ?? Chyba się przeliczył...
Na końcu diable przewrotnie przyznam Ci rację i oprawie to w ramkę czarnego humoru. Jeśli Pan Zientarski wyjdzie z życiem z tego wypadku, no tabene czego szczerze mu życzę, będzie do końca swoich dni żył ze świadomością ,że przyczynił się do śmierci kolegi - BEZCENNE.......
Moim zdaniem.... Naturalnie prędkości 50km nie miał.. wystarczy na youtube oglądnąć jakiś krasch test czy jak sie to pisze dla tych którzy nie mają wyobrazni... Zientarski... jest winny oczywiście, jednak troche zaduzo krytyki na zasadzie jak jechał szybko to niech zginie albo cos... kazdy z nas jezdzi czasami za szybko ,albo nie kazdy ale wiekszośc...bo to jest ludzie polska i nalezy sie juz z tym pogodzic , masz kase jestes ktos nie masz jestes h**, mysle ze kazdemu trzeba pomóc i wyciagnac reke jak sie ma taka mozliwośc, napewno zientarski nie zostanie uznany za winnego tylko sie wymysli 18 powodów bo ojciec jest znany w towarzystwie i by mu to zniszczyło zycie.. ale to są głupoty myślę...
To nie jest już wazne czy jechał jak jechał wazne ze nie ma 1 człowieka a 2 jest w stanie "złym"Maciek jeszcze będzie się tłumaczyc.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum