Diable niebawem strojenie silnikow g.... da bo juz niebawem bedzie wchodzil system OBD3 juz teraz na OBD2 sa problemy
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
kola [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-16, 14:20
Wszystko się da, trzeba tylko wiedzieć co gdzie jest w kompie i jak to ruszyć. Ale z piorunowymi wynalazkami jest problem. Zresztą dłubać już seryjnie dosyć wysilony silnik jest naprawdę ciężko.
Wszystko się da, trzeba tylko wiedzieć co gdzie jest w kompie i jak to ruszyć. Ale z piorunowymi wynalazkami jest problem. Zresztą dłubać już seryjnie dosyć wysilony silnik jest naprawdę ciężko.
Pozdrawiam!!!!
Kola da rade ale na stan alonie a nie na seri kompie, lub na jakiejs swince
TKK - nie dla idiotow!!
kola [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-16, 14:53
Magic_sc napisał/a:
kola napisał/a:
Pozdrawiam!!!!
Kola da rade ale na stan alonie a nie na seri kompie, lub na jakiejs swince
Ja nie ufam takim wynalazkom. Ori kompy są według mnie najlepsze - potencjał mają największy z tych opcji co wymieniłeś. Jak ktoś się zna to wystroi auto bez problemów.
Magic OBD 2 to jest złącze diagnostyczne , czyli podpinasz kompa i wiesz jakie parametry ma silnik oraz wszystkie kompy podpiete do niego ( poduszki , klimatronic , ABS , automatyczna skrzynia itp. ) to jest wgląd w kody usterek a nie mape paliwo-powietrze !! , dla zwyklego USERA jest to nieosiagalne. Ale ja bym wysadzil elektronike i wsadzil gazniki pod turbo poziome
_________________ Posiadanie znaczka GSi do czegoś zobowiązuje na razie skromne 18.8 PSI dmuchania
Magic OBD 2 to jest złącze diagnostyczne , czyli podpinasz kompa i wiesz jakie parametry ma silnik oraz wszystkie kompy podpiete do niego ( poduszki , klimatronic , ABS , automatyczna skrzynia itp. ) to jest wgląd w kody usterek a nie mape paliwo-powietrze !! , dla zwyklego USERA jest to nieosiagalne. Ale ja bym wysadzil elektronike i wsadzil gazniki pod turbo poziome
Tuciek mylisz sie juz w niektrych furach mozna robic tiun przez zwykle zlacze OBD2 Nawet takie operacje z tego co czytalem na necie robi krakowsi V-tec
TKK - nie dla idiotow!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum