Więc tak na dzień dzisiejszy zostałem bez pracy czyli na taxi juz nie jezdze i szukam pracy jakby coś ktoś wiedział prosze o info najlepiej jako kierowca i typu pizza odpada a mam duzy problem bo juz nie mam funduszy na zycie ani na odbiór auta od blacharza i tomcio prosze cie o wyrozumiałość w naddniach sie pokaże wiesz w jakiej sprawie do tego laguna padła w dosłownym tego znaczenia słowa wiec nawet nie mam jak z trego zadupia sie wybrac do krakowa
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1456 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2011-01-02, 21:44
...wpadło zawieszenie ?
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
Auto: Calibra
Moc: jak w C20NE
Wiek: 25 Dołączył: 11 Lut 2007 Posty: 561 Skąd: Kraków - NH
Wysłany: 2011-01-20, 09:49
I jak tam Kaczor nagrałeś sobie jakąś robote bo jak nie to cię pociesze że ja już pół roku szukam ale miałem jakieś tam wymagania a teraz to już byle by o coś zachaczyć hhhhhy nawet gówno od smoka wawelskiego wywozić moge byle by dobrze zapłącili
_________________ NiEch MoC BĘdZie z NaMi WaRiAtAMi Fiat Tipo 2.0 8v 97'<- Rozbity CALIBRA C20NE
mam już miałem 2 tygodnie temu miec ale wyszły komplikacje i od 25-go ruszam wynajentym palio do czasu az nie zrobie na odbiór swojego i długi musze uregulowac bo troche sie ich narobiło tak że jeszcze zostaje na taxi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum