Tuning Klub Kraków Strona Główna

•  Strona Główna   •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Pochwala dla drogowcow!!!
Autor Wiadomość
k_piw
[Usunięty]

Wysłany: 2007-05-21, 13:46   Pochwala dla drogowcow!!!

Ja tu che sobie dzisiaj pojechac na agh na zajecia na 10 (czyli godzina nie korkowa), wyjezdzam z domku kolo 9.20 jade pilotow i widze na prawym pasie korek zaczynajacy sie pod mostem kolejowym, i sobie mysle.... to na pewno idzie do alei, masakra ja w tym nie stoje i stwierdzilem ze pojade droga taka jak jedzie 159, jak pomyslalem tak zrobilem, jade jade i mi wyskoczyl nastepny zaje***ty korek, stwierdzilem ze piernicze taka zabawe. Odladam auto do domu i jade autobuskiem 501 bo sobie mysle ze on ominie ladnie koreki rondem mogilskim wpadnie na aleje i jakos sie dotocze spozniajac sie pol odziny na zajecia. jak pomyslalem tak uczynilem. A tu nastepne niespodzianki!!!!! KUR.A!!!! nie przujechaly dwa autobusy 501, trzeci sie spoznil okolo 15-20 min, a zeby tego bylo malo to zamknelirondo mogilskie rowniez dla autobusow i salem autobusem w korku zaje***tym. autobus zamiast przez mogilsie pojechal prazmowskiego pozniej rakowicka i na aleje. Calkowity czas przejazdu na AGH ode mnie trwal dzisiaj okolo 2 godziny!!!!!!!!!!!! gdzie zwykle bez korkow autem robie to w 10-15 min max.

Przesiadam sie od jutra na rower bo innej rady nie ma

odromne uznanie dla drogowcow ze maja sumienie tak zajebac Krakow, zamiast zaczac w jednym miejscu i skonczyc szybciej to rozwala droge w 10 miejscach na raz :rozpacz: :rozpacz: :rozpacz: :rozpacz: :hell: :hell: :hell:

Ale jest jeden plus :D , spotkalem kolezanke z ostatniego grila z Wami co bylismy na tych dzialkach w Hucie :)

kkuba
[Usunięty]

Wysłany: 2007-05-21, 13:53   

No przerabane jest teraz jezdzic autem po Krakowie. Co do drogowcow to sie zgadzam w zupelnosci. Ale widzisz nie mam tego zlego co by na dobrenie wyszlo :mrgreen: a zajecia odrobisz ;-) pozdrowienia

balta 

Auto: malczan..:)
Moc: troche wiecej niz norma...
Wysłany: 2007-05-21, 15:53   

podziekujcie Tajsterowi.... :hell:

kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..

chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka

KRT 

Auto: Calibra
Moc: jak w C20NE
Wysłany: 2007-05-21, 16:37   

Ja dzisiaj zap... duzym iveckiem i potem kangurem po mieście i nawet niebyło korków po prostu taki standart a jeżdziłem od 9 do 15 i niebyło żle tylko trzeba znac jakieś skróty i mieć paliwo za darmo :P :mrgreen:

k_piw
[Usunięty]

Wysłany: 2007-05-21, 21:46   

KRT, bo to zalezy gdzie jezdziles, chodzi o przejazd od strony alma, geant, na aleje, ruch ktory szedl dawniej przez mogilskie. poprostu masakra. Na samych alejach i po tamtej stronie mogilskiego bylo OK.

Odpowiedz do tematu