Wysłany: 2006-11-20, 21:33 powiadamianie o nowej wiadomosci w temacie
kiedys ktos (nie wiem kto) szukal, tak samo jak ja, jak wylaczyc opcje powiadamiania o nowych wiadomosciach w temacie. fakt nie naszukalem sie wtedy za bardzo, wiec i nie znalazlem. oczywiscie chodzilo o tematy juz napisane, bo dla nowych wystarczylo w profilu to wylaczyc. ostatnio zaczelo mnie to coraz bardziej wkurzac (zwlaszcza, jak sie ma jeszcze powiadamianie o poczcie na sms i co chwila przychodzi "Raj spamerow" ;P), dlatego postanowilem to wylaczyc i sukces. moze to przez to, ze jestem przemeczony mi sie udalo. wczesniej przy trzezwym umysle najprostszej rzeczy nie zauwazylem, a mianowicie opcji "edytuj". wystarczylo w jednym poscie w danym temacie zedytowac go i wylaczyc opcje powiadamiania.
tak, wiec jakby ktos jeszcze szukal, to wystarczy zedytowac jakis post w temacie i nie trzeba ustawiac fake w mailu, no chyba, ze ktos ma tysiac takich tematow, ale z drugiej strony wystarczy wylaczyc tylko te, ktore sa w ciaglym uzytku, bo reszty nie ma sensu.
wybaczcie jesli nikomu to niepotrzebne, po przenoszeniu biura i walce z roznymi firmami (a szczegolnie Crowley Data Poland - polecam, super dezorganizacja), mozna miec juz troche narzutu na jasnosc postrzegania swiata ;P
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2006-11-21, 20:53
Witaj Lukek!
Dobrze zwróciłeś uwagę na tę sprawę. Ogólni na Forum było ustawinie że miało powiadamiać użytkowników na email na każdego nowego posta i nowy temat. Nikt mi nie zgłaszał takich problemów więc nie szukałem rozwiązania...
Na dzień dziesiejszy opcja została wyłączona więc już nie bedą przychodziły emaile w niesamowitej ilości.
Opcja powiadamiania użytkownika na każdego posta i każdy nowy temat jest do włączenia/wyłączenia w ustawieniach profilu.
Jeżeli ktoś chce otrzymywać powiadomienia na email dotyczące tylko jednego tematu to należy:
W temacie, którym jesteśmy zainteresowani należy zaznaczyć w swoim poście opcję "Powiadam mnie gdy ktoś odpowie"
To tyle. na ewentualne pytania odpowiem mozliwie szybko.
Pozdro
admin
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum