Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2007-09-17, 20:50
Donn ja tam tylko teorię robiłem i genialnie było Zero stresu Jazdy hmm nie doszedłem do tego etapu bo mnie z kasiorką przycisnęło i to bardzo
Popieram zdanie innych: zima najlepszym okresem na robienie prawka. Najgorsze warunki do jazdy ale też się zdobywa doświadczenie
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
Donn [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-18, 13:17
DanielG40 napisał/a:
zaczynam kurs za tydzien
DanielG40 napisał/a:
mozemy razem zaczac kurs
to trochu za wczesnie - ja teraz mam egzaminy na glowie...wiec za tydzien odpada...
razem to mozemy pisac test - jak bedziesz podpowiadał
admin napisał/a:
zima najlepszym okresem na robienie prawka. Najgorsze warunki do jazdy ale też się zdobywa doświadczenie
no i wlasnie tego sie obawiam - ze slisko, snieg..... i cholernie sie boje
Donn [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-23, 19:37
jeeejuuu szarpie mi samochodem jak cofam jak to opanować??
tak na marginesie, zeby nie pisać posta pod postem
to Joker nic nie mówiłeś, że prowadzisz szkółke szkolenia kierowców
http://www.joker.krakow.pl/
(...) "Nasi uczniowie jeżdżą po całej Polsce, Europie, Świecie bezpiecznie i bez mandatów."
edit [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-23, 19:53
ja też zdawałam prawko na przełomie jesieni i zimy i nie żałuje ale miałam niezłego instruktora, który zemną zrobił kurs w dwa tygodnie i polegał on tylko na wyjeżdżeniu godzin jak byłam na pierwszym egzaminie na jazdę to inni jeszcze teorie mieli na kursie i nie zaczynali jeździć – ale były to dwa bardzo intensywne tygodnie - na jazdę wstawałam codziennie o 5 rano
ja robilem kurs na szlaku (nie pamietam nazwy ale mozliwe ze klakson) zdalem za pierwszym raze i to zdawalem w zimie padal snieg, postalem w korku troszke na wrocilem na rondzie, i spowrotem na koszykarska prawko odebrałem pierwszego dnia wiosny i jezdze sobie do dzisiaj hehe
_________________ Mężczyźni też mają swoje G ... G60 Przypał dzieeeki
Donn [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-24, 16:06
DanielG40 napisał/a:
jak bede wiedział cos na temat jakis nowinek to bede pisał na forum:P:d
pisz, pisz bo ja ciekawa w tym temacie ostatnio jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum